Accountant in omgeving Eindhoven gezocht?

Als jij je eigen bedrijf hebt wil je je bezig houden met datgene dat je verkoopt of levert. Jij kan een product goed maken of leveren, of kunt bedrijven of mensen van dienst zijn met jouw specialiteit. Al die andere zaken die bij je bedrijf komen kijken zijn alleen maar vervelende bijzaken. Kwesties als je boekhouding laat je daarom het liefst aan een andere partij over. Als jij je hierin herkent is Salkin Finance de perfecte partij voor jou.

Meer dan gewoon een boekhouder

Salkin Finance gaat verder, waar andere boekhouders ophouden. Naast dat wij zorgen dat jouw administratie in topvorm verkeert, verstrekken we namelijk ook bedrijfsadvies op maat. Onze dienstverlening bestaat namelijk uit de combinatie van accountancy en consultancy. Zo stellen we je tools ter beschikking die jouw administratie automatiseren, maar adviseren we je ook over het optimaliseren van je bedrijfsvoering. Dit resulteert in een hoogwaardige en kostenneutrale dienstverlening, waarbij we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan.

Kom in contact!

Klinkt dit als iets waar jij met je organisatie baat bij kunt hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag om meer informatie. Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 2201946, of door een bericht te sturen via het contactformulier op onze website. Salkin Finance is gevestigd in Eindhoven en als accountant werkzaam voor bedrijven in de gehele omgeving.

https://salkinfinance.com/
Categories:Bedrijven
Published on :Posted on