Een goede fiets is heel belangrijk in Nederland, Nederland is immers wel echt een fietsland. Een goede fiets kan dus niet ontbreken hier in Nederland. Een fiets online bestellen kan heel simpel en snel bij premiumbikes. Ze hebben een groot assortiment aan fietsen en een goede klantenservice waar je altijd bij terecht kan. Hieronder lees je meer over premiumbikes.

De Fietsenwebshop van Premiumbikes

Binnen de fietsenwebshop van premiumbikes vind je een heel uitgebreid assortiment aan fietsen. Je kan hier dames en herenfietsen kopen, bakfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en meer. De fietsenwebshop van premiumbikes is dus heel uitgebreid en je kan er zeker een mooie fiets voor jezelf uitzoeken. Ook hebben ze accessories wat je toe kan voegen aan je fiets. Als je voor 13:00 een fiets bestelt bij premiumbikes dan heb je hem vaak de volgende dag al binnen. Bij bestellingen later dan 13:00 komt hij vaak de dag daarna al binnen. Over het algemeen hanteren ze wel dat de bestelling tussen 3-5 werkdagen komt maar dit ligt dus aan de drukte enzovoort. Naast een groot assortiment hebben ze ook een grote voorraad, ze hebben namelijk ongeveer 30.000 fietsen op voorraad, met tientallen verschillende merken. Voor ieder is er dus iets. Ook is er altijd nog de mogelijk om je fiets terug te brengen als je er niet tevreden mee bent, dit is wel zo handig omdat je online bestelt. Er zitten hier echter wel een aantal voorwaarden aan vast, zo mag de fiets niet teveel gebruikt zijn en er mogen geen gebruikssporen op zitten. Is dit wel het geval dan kunnen ze hier geld voor rekenen.

Voor een groot assortiment en voorraad met een uitstekende klantenservice en algemene voorwaarden dan kan je het best terecht bij de online fietsenwebshop van premiumbikes.

 

Categories:Bedrijven
Published on :Posted on