Net Whizz
Image default
Entertainment

Een unieke trouwlocatie vinden

Steeds meer bruiloften in Nederland worden op unieke locaties gehouden. Het is vaak niet eenvoudig om een locatie te vinden waar je zowel de huwelijksvoltrekking mag plaatsvinden als ook direct een diner of een feest gegeven kan worden. Dit is vaak beperkt tot vrij klassieke locaties als kastelen en of landhuizen waar zowel de locatie als een goede keuken aanwezig is. Toch is het steeds vaker mogelijk om ook op nieuwe locaties uw huwelijk te voltrekken omdat er steeds meer mogelijkheden zijn om een trouwambtenaar naar een andere plek te laten komen en omdat er steeds meer trouwambtenaren zijn die een huwelijk mogen begeleiden.

Een knallend feest

Natuurlijk is het belangrijk dat de locatie waar het huwelijk plaats gaat vinden romantisch is en waar alle faciliteiten voor een feest aanwezig zijn. Alleen in de praktijk zijn deze locaties vaak erg duur en bovendien ook vaak vol. Je moet er dan snel bij zijn om hier een plek voor een trouwerij te reserveren. Maar steeds vaker wordt er ook gekozen om de formele huwelijksvoltrekking op een unieke locatie te geven met koffie taart en champagne en hierna met alle genodigde een knallend feest in te gaan. Juist dit bruiloftsfeest is waar de gasten het nog jaren over hebben. 

Unieke locatie met live band

Natuurlijk is de locatie voor het huwelijksfeest vaak gericht op de plek en de mogelijkheid om veel gasten te kunnen ontvangen. Maar nog belangrijker is de accommodatie en de mogelijkheden. Om er een echt feest van te maken is de horeca erg belangrijk maar ook de muziek tijdens de feestavond. Dit moet uniek zijn en het liefst ook nog individueel aanpasbaar. Bij welling heeft zo een unieke trouwlocatie in Duiven waar alle faciliteiten voor een unieke feestavond volkomen voorhanden zijn.