Net Whizz
Image default
Auto’s en Motoren

Als je goede rijlessen wilt volgen neem je les bij Troy rijschool van Utrecht

Als je goede rijlessen wilt volgen neem je les bij Troy rijschool van Utrecht

 

 Je krijgt van ons professionele begeleiding bij het aanleren van de juiste autorijvaardigheden om snel je rijbewijs te halen. Onze rijschool zal je opleiden tot een veilige, sociale en zelfstandige weggebruiker. Wanneer je kiest voor autorijschool Utrecht, kies je voor kwaliteit, zekerheid, van onze bekwamen instructeurs. Onze rijlessen zijn van zeer hoge kwaliteit en wij zijn voortdurend bezig om het naar een nog hoger niveau te brengen om onze leerlingen ervan te verzekeren dat ze snel hun rijbewijs halen.

 

Troy Rijschool in Utrecht heeft Vaste instructeurs (gediplomeerd en bijgeschoold) . Een instructiekaart waar nauwkeurig jouw vorderingen op worden bijgehouden Een correcte administratie, zowel naar de leerling als naar het CBR Rijlessen in een rookvrije auto voorzien van airco. Rijlessen in het examengebied (Utrecht e.o.) Het slagingspercentage van onze rijschool Utrecht ligt boven het landelijk gemiddelde!

 

Neem vandaag nog contact met ons op en volg je rijlessen bij de beste rijschool in Utrecht, Voor acties en voordeel kijk je op onze voordeel pagina Bij Rijschool Troy Utrecht  krijg je theorieles met de computer, precies volgens het CBR-systeem. Dat betekent dat je op het theorie-examen niet voor verrassingen komt te staan. Begin meteen met de theorie als je rijles gaat nemen. Dan kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen, waardoor je deze kennis veel sneller in je opneemt. Ook de rijlessen zullen soepeler verlopen. Rijschool Utrecht  beschikt over de nieuwste Volkswagen auto’s. De opleiding is volgens de normen van het CBR Hierdoor heeft rijschool Utrecht  het hoogste aantal geslaagde leerlingen!

 

Wacht niet langer en plan je proefles 030:8080317 of www.rijschool-troy.nl

http://www.rijschooltroy.nl