Net Whizz
Image default
Auto’s en Motoren

Zo maak je de weg een stukje veiliger

Sommige mensen onder ons hebben nou eenmaal altijd pech. Ze zijn sowieso al een beetje onhandig, maar het lijkt alsof het lot al voor heb bepaald heeft dat ze altijd pech zullen hebben in het leven. Ook pech in de letterlijke zin, als in autopech. Autoschade is natuurlijk altijd heel erg vervelend en je wil het het liefst gewoon voorkomen. Als je al weet dat jij waarschijnlijk ooit eens schade gaat rijden, dan is het goed om even een onderzoekje te doen naar alle mogelijke verschillende soorten verzekeringen die je kan afsluiten. Vraag dat maar eens aan je oude rijinstructeur, rijinstructeuren hebben over het algemeen elke mogelijke verzekering afgesloten voor hun auto, zichzelf en de passagiers. Daar zou jij best een voorbeeld aan kunnen nemen.

 

Naast het afsluiten van een verzekering zijn er nog heel veel andere dingen die jij kan doen om met het lot te tarten. Er zijn namelijk heel veel verschillende manieren waarmee jij jouw auto en jezelf een stuk veiliger kan maken dan dat het al was. Heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om jouw buitenspiegels te laten vervangen door twee exemplaren die een stuk groter zijn? Dan is het net alsof je in een vrachtwagen zit, zoveel kan je zien door die grote spiegels. Deze kleine verbetering verkleint jouw dode hoek enorm, daardoor zie je meer van je omgeving en is de kans op ongelukken alweer een beetje kleiner geworden.

Wat je ook kan doen om je dode hoek nog meer te verkleinen, is het kopen van een achteruitrijcamera kopen! Bij het achteruit rijden zal er dan werkelijk waar een wereld voor jou open gaan. Je ziet in eens zoveel meer en dat stomme gele paaltje dat je over het hoofd zag, dat staat nu heel duidelijk in het beeld! Achteruitrijcamera’s  kan je echt heel makkelijk installeren op auto’s die dat nog niet hebben, dus doe het lekker meteen. Op de website van Vanzwitserland staat er vast een achteruitrijcamera te koop die jou zal aanspreken. Neem gelijk een kijkje en bestel er eentje!

https://www.vanzwitserland.nl/