Net Whizz
Image default
Auto’s en Motoren

123-theorie: Hoog slagingspercentage en cursuslocaties door heel Nederland

Ben je op zoek naar een betrouwbare en effectieve theoriecursus want wil jij de theorie snel halen om snel je rijbewijs te kunnen bemachtigen? Dan ben je bij 123-theorie aan het juiste adres! Met een zeer hoog slagingspercentage overtreffen wij niet alleen het gemiddelde slagingspercentage van andere theoriescholen, maar ook het CBR-gemiddelde. Dit blijkt uit recente examenuitslagen gepubliceerd door het CBR.

123-theorie biedt theoriecursussen aan op maar liefst 18 locaties in Nederland, dus er is altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt. Onze cursussen zijn specifiek gericht op het snel behalen van je theorie-examen. Je krijgt les in de ochtend en doet op dezelfde dag nog examen bij het CBR. Hierdoor hoef je niet lang te wachten en kun je snel je theoretische kennis toepassen.

En dat is nog niet alles! Momenteel kost onze autotheoriecursus slechts €99,-, exclusief de CBR-examenkosten. Dit is een zeer scherpe prijs voor een cursus met een hoog slagingspercentage. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in bij 123-theorie en profiteer van onze succesvolle aanpak en de vele cursuslocaties in Nederland.

Wat is het slagingspercentage van 123-theorie? Waar kun je een theoriecursus volgen?

Het slagingspercentage van 123-theorie is 83%. Dit is aanzienlijk hoger dan het gemiddelde slagingspercentage van andere theoriescholen (61%) en het CBR-gemiddelde (47%). Dit blijkt uit de uitslagen van de motorexamens in 2021 en 2022, zoals gepubliceerd door het CBR. 123-theorie biedt theoriecursussen aan op 18 locaties in Nederland. Er is dus altijd een leslocatie bij jou in de buurt waar je de cursus kunt volgen. De cursus is gericht op het snel halen van je theorie-examen. Je krijgt les in de ochtend en op dezelfde dag doe je examen bij het CBR. Hierdoor zijn lange wachttijden niet aan de orde. 

Wat zijn de kosten van de motor theoriecursus in Breda? Hoeveel tijd heb je om het CBR examen te maken?

De kosten van de motortheoriecursus in Breda zijn €99,-. Dit is inclusief het lesmateriaal, de examenplek bij het CBR en het vervoer van en naar de examenlocatie. Je kunt je inschrijven voor de motortheoriecursus in Breda als je 17 jaar of ouder bent.

Voor het CBR-examen heb je de keuze uit twee soorten examens. Het standaard CBR-examen kost €41,- en duurt 30 minuten. De meeste cursisten vinden dit examen voldoende om het motortheorie-examen in Breda te maken en hebben zelfs nog tijd over. Het CBR-examen met extra tijd kost €53,- en is geschikt voor kandidaten met dyslexie. Bij dit examen worden de vragen voorgelezen door de computer en is er 15 minuten extra tijd voor de onderdelen kennis en inzicht.

Je kunt je motortheorie in Breda snel halen door je in te schrijven voor de dagcursus. Deze motortheoriecursus in Breda is examengericht en zorgt ervoor dat je alle benodigde kennis opdoet om te slagen voor het motortheorie-examen. Het slagingspercentage van onze cursisten is ruim 95%. Inschrijven voor de motortheoriecursus in Breda is eenvoudig en er zijn veel plekken snel beschikbaar.

Zeer hoog slagingspercentage, veel tevreden cursisten

Bij ons kan je rekenen op een zeer hoog slagingspercentage en tevreden cursisten. Onze cursussen zijn zorgvuldig samengesteld en worden gegeven door ervaren en deskundige docenten. Wij streven ernaar om onze cursisten de beste leerervaring te bieden, zodat zij hun doelen kunnen behalen. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op de individuele behoeften van elke cursist. We vinden het belangrijk dat onze cursisten zich op hun gemak voelen tijdens het leerproces en dat ze met plezier de cursus volgen. Daarom ontvangen we regelmatig positieve feedback van tevreden cursisten. We zijn trots op ons hoge slagingspercentage en doen er alles aan om dit niveau te behouden.

https://www.123-theorie.nl