Van mijn baas kreeg ik de opdracht om naar een incassobureau zoeken en inschakelen. Mijn baas is een drukke ondernemer, en ons bedrijf verkoopt websites en online marketing aan klanten. We zijn een snel groeiend bedrijf en doen het heel goed laatste jaren. We zijn binnen het afgelopen jaar enorm gegroeid en hebben steeds meer nieuwe klanten bij. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie en de facturen. Twee keer per week mag ik hard aan de slag om mensen facturen te sturen of herinneringen, zodat wij ons betalingen binnen krijgen. Helaas heb ik paar openstaande facturen van klanten die weigeren te betalen. Sommige krijg ik niet eens aan de lijn en anderen hebben geen goede redenen om niet te betalen. Helaas kan ik op die manier niet verder en heb ik hulp gevraagd bij mijn baas. Van hem kreeg ik dus de opdracht om een incassobureau te vinden die ons kan helpen daarmee. Het heeft ons genoeg tijd gekost en nu is het tijd om iemand deskundig in te huren daarvoor.

Het juiste Incassobureau

Om resultaat te boeken moeten we het juiste incassobureau vinden. En daarom was ik op internet paar tipjes aan het zoeken. Het bleek dat ik echt moet op letten bij het kiezen. Tegenwoordig kan iedereen een incasso bureau openen. Dus wij moeten zorgen dat we een deskundig bureau vinden die wel echt weet wat te doen. Daarnaast is het belangrijk dat de incassobureau een derden rekening heeft waar het geld wordt gestort. Zo kunnen wij ons geld niet kwijt raken.

Van Loon incasso advocaten

Zo heb ik op internet van Loon incasso advocaten gevonden. Een bedrijf die veel ervaring heeft met incasseren. Alle ervaringen van klanten die ons voor gingen zijn uitstekend en iedereen is blij met Van Loon. Ik heb ook met hun contact opgenomen en hun ingeschakeld voor ons openstaande facturen.

Published on :Posted on