Net Whizz
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren bij InterVote

Binnenkort gaan wij stemkastjes huren bij InterVote. Wij, van de gemeente uit een grote plaats, willen graag enkele voorstellen voorleggen aan de inwoners. En vervolgens moeten zij op hun beurt kunnen stemmen met of dat ze het daar mee eens zijn, of oneens. Of dat ze de eventuele wijziging graag daadwerkelijk veranderd zien worden, of liever niet. Maar daar hebben we dus stemkastjes voor nodig. En omdat dit onze eerste keer is dat wij zoiets organiseren, weten wij nog niet waar we die stemsystemen kunnen huren. Daarvoor ben ik namens mijn leidinggevende voor gaan zoeken op het internet.

Stemkastjes huren

Ik ben dus op stemkastjes huren gaan zoeken op het internet. En al gauw kwam ik vele verhuurders van stemkastjes tegen. Zo ook InterVote.nl. In het stukje tekst in Google las ik dat zij naar eigen zeggen de grootste leverancier van stemsystemen zijn! Ik ben daarom dan ook naar de website gegaan om te kijken wat zij kunnen bieden. Daar las ik hun stemkastjes helemaal up to date zijn. Resultaten van het stemmen kunnen direct op een groot scherm weergegeven worden, zodat daarover gediscussieerd kan worden.

Dit klonk allemaal heel erg goed. Daarom heb ik dan ook de stemkastjes bij InterVote gehuurd. Ik moest enkele gegevens invoeren zoals algemene dingen als bedrijfsnaam en telefoonnummer. Maar ook het aantal stemkastjes (een paar tientallen, naar verwachting) en de locatie.

De dag van het stemmen

Op de dag van het stemmen kwam InterVote mooi op tijd langs om alles gereed te maken. De stemkastjes zagen er heel mooi uit en ze hadden natuurlijk het juiste aantal meegenomen. Nadat alles klaar stond, zo ook de benodigdheden om resultaten direct weer te kunnen geven, kon het evenement beginnen. En het was super geregeld allemaal! Zo ook de stemkastjes van InterVote. Iedere inwoner kon met het stemsysteem gemakkelijk stemmen.