Net Whizz
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Veenendaal

Recent zocht ik in Google op houten vloeren Veenendaal. Wij gaan namelijk verhuizen naar Veenendaal. En in die woning willen wij graag een nieuwe vloer. Het liefst een houten. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken naar een geschikte vloerenwinkel in Veenendaal. Wij zijn namelijk nog niet op de hoogte van welke winkels daar gevestigd zitten.

Googelen op houten vloeren Veenendaal

We zijn dus op houten vloeren Veenendaal gaan Googelen. En al snel kwamen we Bax Houthandel tegen. In het stukje tekst stond dat zij voordelig houten vloeren leveren. Omdat een nieuw huis al veel kost, is het natuurlijk fijn om een betaalbare houten vloeren neergelegd te krijgen. We zijn dan dus ook een kijkje gaan nemen op de website van Bax Houthandel. Daar lazen wij dat de goedkoopste houten vloer budget lamelparket is. Op de pagina staat dat zo’n houten vloer eruit ziet als een vele duurdere vloer, maar dat door een verstandige opbouw van de vloer deze in prijs een stuk lager ligt dan anderen. Kwalitatief hoogwaardig dus!

Naar Bax Houthandel

Wij besloten dan ook om een kijkje te gaan nemen in de showroom in Veenendaal van Bax Houthandel. Daar aangekomen werden wij direct opgevangen door een vriendelijke medewerker van de vloerenwinkel in Veenendaal. Hij vroeg ons naar wat voor een houten vloer wij op zoek zijn. Vervolgens gaven wij aan dat we op de website iets laten over budgetlamelparket en dat we graag een kijkje zouden willen nemen bij zo’n vloer. De medewerker nam ons mee naar het assortiment dat zij hebben aan zulk soort houten vloeren.

Dit zag er allemaal heel erg netjes uit. Ook goed dat zij de vloeren zelf produceren in hun houthandel. En dat het dus niet uit een land komt waar de kwaliteit wellicht lager ligt.

Dus mocht jij uit Veenendaal komen en je hebt een houten vloer nodig; ga naar Bax Houthandel!