Net Whizz
Image default
Dienstverlening

Een slotenmaker waar je op kan rekenen

Een slotenmaker waar je op kan rekenen
Hoewel weinig mensen erbij stil staan, is het handig de contactgegevens van een goede en betrouwbare slotenmaker te hebben. Meestal denken we daar pas aan op het moment dat we er eentje nodig hebben.
Zowel voor dringende als niet dringende situaties kan hij je redder in nood zijn.
 
Slotenmaker voor dringende tussenkomsten
Wie heeft het nog niet meegemaakt? Je verlaat je woning, trekt de deur achter je dicht en realiseert je dan pas dat je je sleutel binnen hebt laten liggen of dat deze nog op de binnenkant van de deur zit. Vervelende zaak die meestal op de meest ongelegen momenten voorvalt. In dit geval heb je er alle baat bij een slotenmaker te contacteren die snel ter plaatse kan zijn om het nodige te doen zodat je terug in je woning kan. Veel erkende slotenmakers hebben een 24/7 service waardoor je hen dag en nacht hiervoor kan opbellen.
Ook wanneer je je bijvoorbeeld je sleutel kwijt bent en niet over een reserve beschikt, kan je bij de slotenmaker terecht. Hij kan in geval van veiligheidssloten een sleutel maken aan de hand van de code van de sleutel of kan in geval van nood je slot openmaken en een nieuw slot met een nieuwe set sleutels voorzien.
Een andere dringende interventie van een slotenmaker is het hulp bieden aan veiligheidsdiensten die een woning moeten betreden maar niet over een sleutel beschikken. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan politiediensten of medische diensten die op een verdachte of gevaarlijke situatie moeten reageren en de woning moeten binnen kunnen hiervoor. Dit kan echter enkel via wettelijke procedures en enkel in bepaalde door de wet vastgelegde omstandigheden.
 
Slotenmaker als raadgever
Waar minder mensen aan denken bij het beroep van slotenmaker is dat deze persoon ook het best geplaatst is om veiligheidsadvies te geven om je woning beter te beveiligen. Aan de hand van een analyse van de huidige situatie van je sloten, kan hij je raad geven om deze te optimaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten plaatsen van veiligheidssloten of cilindersloten. Het maakt het ongewenst bezoek een pak moeilijker en tijdrovender om toegang te krijgen tot je woning.
Vraag gerust het advies van je slotenmaker. Hij kan je bovendien ook laten zien hoe makkelijk of hoe moeilijk je huidige sloten open te breken zijn en hoeveel tijd het een gemiddelde inbreker zou kosten om je woning te betreden.

https://deslotenmaker.com/