Net Whizz
Image default
Dienstverlening

Bewindvoering aanvragen bij Jansen Bewindvoering

Bewindvoering aanvragen in Arnhem

Kampt u met schulden? Heeft u het op financieel gebied op het moment niet zo goed op orde. Wilt u daar verandering in brengen? Dan kunt u bewindvoering aanvragen in Arnhem bij Jansen Bewindvoering! Wij halen u uit een neerwaartse spiraal. Indien u door de bomen het bos niet meer zit kunnen wij toch een oplossing bieden. Er bestaan namelijk diverse vormen van schuldhulpverlening, waar bewindvoering er een van is. Graag helpen we u aan een toekomst met minder financiële zorgen. Bij Jansen Bewindvoering krijg je hulp en steun van Barbara Jansen, een voormalig gerechtsdeurwaarder met meer dan 10 jaar ervaring in dat vak. Zij helpt nu personen van 18 jaar en ouder die niet zonder hulp uit hun financiële problemen kunnen komen.

Meer weten over bewindvoering of over wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan gerust eens naar 026-8446742 of stuur een bericht via het contactformulier op onze website.

Bewindvoering door Jansen Bewindvoering

Er zijn diverse oplossingen in het leven geroepen die mensen uit hun situatie met schulden kunnen helpen. Een daarvan is bewindvoering. Bij bewindvoering worden uw goederen onder bewind gesteld. Om deze vorm van schuldhulpverlening aan te vragen dient u daartoe een verzoek bij de rechtbank in te dienen. U kunt dit zelf doen, maar ook door een familielid of een verwijzende instantie laten doen. Bij het verzoek kunt u vragen de bewindvoering door een bepaald bedrijf of persoon te laten verzorgen, zoals Jansen Bewindvoering. Als u voor ons kiest, bent u verzekerd van een ervaren bewindvoerder die een persoonlijke aanpak hanteert.

Neem gerust contact op!

Heeft u interesse in het aanvragen van bewindvoering in omgeving Arnhem? Ziet u daar een goede oplossing voor uw schuldproblemen in! Schakel dan Jansen Bewindvoering in! Wij helpen u graag weer verder. Om verder te informeren over onze dienstverlening kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 026-8446742, of door middel van het contactformulier op onze website.

https://www.jansenbewindvoering.nl/