Ik heb een huis in Nijmegen dat ik verhuur aan derden. Een huurder van mij betaalde de huur al maanden niet. Hier werd ik helemaal gek van, ik wilde immers gewoon krijgen waar ik recht op heb. Ik had geen andere keus dan de medewerkers van een professioneel deurwaardersbedrijf in te schakelen. Na een zoektocht in Google koos ik voor de dienstverlening van Wiggers van Meggelen incasso en gerechtsdeurwaarders. Dankzij hen heb ik het geld van de huur met terugwerkende kracht weer teruggekregen! Vandaag deel ik mijn ervaringen met u.

Alle problemen zijn opgelost

De wanbetaler leverde me veel frustratie op. Ik miste immers veel geld en was er constant druk mee. Ik bleef de huurster maar bellen, maar ik kon geen contact met haar krijgen. Als ik bij haar langs kwam deed ze niet open. De medewerkers van Wiggers van Meggelen hebben mij deze zorgen uit handen genomen. Ze hebben er voor gezorgd dat ik mijn geld in termijnen terug krijg én dat de huurster weer normaal tegen mij praat. Als ik haal bel neemt ze netjes op, dat was in het verleden wel anders. Als ik in de toekomst weer in zo’n vervelende situatie terecht kom neem ik zonder twijfel weer contact op met deze deurwaarders. Ze hebben mijn probleem prima opgelost. Bij dit bedrijf geniet u van:

  • Korte lijnen en snel handelen
  • Altijd uw eigen aanspreekpunt
  • Ervaring sinds 1990
  • Alle bedrijven zijn welkom. Zowel grote als kleine bedrijven
  • U spreekt rechtstreeks met de deurwaarder
  • Landelijke dekking
  • Ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen

Alleen maar lof!

Ik kan iedereen de diensten van dit deskundige bedrijf aanraden. Ik krijg mijn geld alsnog, en dat zonder ruzies of andere heftige voorvallen. De relatie met de huurster is niet verslechterd, maar juist verbeterd. Door hun gezag en autoriteit betaalt ze de huur iedere maand netjes op tijd! Of u nou in Zwolle, Enschede of Almelo woont of werkt. De deurwaarders werken door heel Nederland. Ze zorgen er op een goede manier voor dat u krijgt waar u recht op heeft. Alleen maar lof!

https://www.wvm-deurwaarders.nl