Net Whizz
Image default
Bedrijven

Advocatenkantoor Amstelland Advocatuur in Mijdrecht

Hoewel de praktijk natuurlijk niet zo in elkaar steekt, wordt iedere Nederlandse staatburger bekend te zijn met de Nederlandse wetgeving. Omdat juridische zaken vaak erg ingewikkeld kunnen zijn, is juridische expertise gewenst. Advocaten hebben zich doorgaans gespecialiseerd in een specifiek rechtsgebied. Zij worden dan ook regelmatig door mensen benadert om hen van juridisch advies te voorzien. Amstelland Advocatuur is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Mijdrecht. Wij zijn laagdrempelig en hanteren scherpe tarieven. In het bijzonder blinken we uit in onze specialisaties, het personen- en familierecht, het arbeidsrecht, het strafrecht, alsmede het huurrecht, het sociaalzekerheidsrecht en het incassorecht. Onze cliënten bestaan uit zowel particulieren als midden- en kleinbedrijven.

Voorkomen is beter dan genezen

Bij Amstelland Advocatuur procederen we liever niet. Wij werken dan ook op basis van het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’. In een ideale situatie lossen we uw juridische conflict of probleem buiten de rechtszaal om. We bekijken de mogelijkheden en zoeken een oplossing waarbij niet geprocedeerd hoeft te worden. Zo hoeven we niet voor de rechter te verschijnen en worden relaties zo veel als mogelijk in stand gehouden. Mocht een procedure onvermijdelijk zijn, dan kunt u bij ons rekenen op professionele en gemotiveerde bijstand. Tevens houden we altijd een oogje op de kosten, zodat deze voor u niet uit de pan rijzen.

Vraag gerust om een kennismakingsgesprek!

Benieuwd naar wat we als advocaat voor u kunnen betekenen? Wilt u advies inwinnen over uw juridische vraagstuk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag om een gratis kennismakingsgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 489 68 18.

https://www.amstellandadvocatuur.nl