Voor het huis verkopen en terughuren hebben wij aangeklopt bij Thuisborg, klik hier voor de website Thuisborg.nl. Dat is namelijk een bedrijf die zoiets kan gaan regelen! Maar wat houdt dat huis verkopen en terughuren eigenlijk in? En hoe kwamen wij daarop? Op onder andere die vragen geven wij in dit artikel graag een antwoord. Daarnaast of dat wij Thuisborg kunnen aanbevelen voor het verzilverd wonen.

Huis verkopen en terughuren met hulp van Thuisborg

Een kennis van ons raadde het huis verkopen en terughuren aan. Zij hadden dat zelf namelijk ook gedaan! En met heel veel succes. Wij hadden het er met hen namelijk over dat het eigenlijk zo zonde is dat een heel groot deel van ons beschikbare kapitaal in het huis gestopt zit. En dat je dat uiteraard liever in je handen gedrukt wilt hebben. Maar daar hadden zij dus een oplossing voor! Het huis verkopen en terughuren! En dat hebben zij allemaal laten regelen door Thuisborg. Toen wij thuis kwamen hebben we direct een kijkje op hun website genomen. En daar lazen wij dat je aan het, of een investeerder waarmee zij samenwerken, je huis kunt verkopen. En vervolgens huur je het direct weer terug van de nieuwe woningeigenaar. Op die manier kun je dus in je eigen woning blijven wonen. Dat is natuurlijk hartstikke handig wanneer je meer kapitaal wilt hebben waarvan je bijvoorbeeld leuke dingen kunt gaan doen.

Verzilverd wonen

Vervolgens hebben wij contact opgenomen met Thuisborg en gaven zij aan dat alleen niet iedere woning daarvoor in aanmerking komt. Het is namelijk voor hun natuurlijk ook een investering. En dus moeten zij daar mogelijkheden in zien.

Er is dan ook direct iemand van Thuisborg bij ons langsgekomen om te controleren en te kijken of dat onze woning in aanmerking komt voor het huis verkopen en terughuren. En gelukkig bleek dat het geval te zijn!

Categories:Woning en Tuin
Published on :Posted on