Net Whizz
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren bij Noot

Bij Noot, klik hier voor de website, ga ik een touringcar huren. Binnenkort is het namelijk Koningsdag en gaan wij met een grote groep naar een feest toe. En graag gaan wij dan met een touringcar daar naartoe. Dat is veel gemakkelijker dan het openbaar vervoer. Want dat bleek vorig jaar een ramp te zijn. Maar waar moeten we zo’n touringcar dan gaan huren? Daarvoor ben ik op het internet gaan zoeken.

Waar een touringcar huren?

Om een touringcarbedrijf te vinden, ben ik gaan Googelen op ‘Touringcar huren’. Ik heb namelijk geen idee welk van dit soort verhuurders van touringbussen hier in de buurt zitten. En al gauw kwam ik Noot Personenvervoer tegen. Daar las ik op hun website dat zij ruim 40 jaar ervaring hebben, de busritten afgestemd kunnen worden op persoonlijke wensen en dat zij vele tevreden klanten hebben.

Dit vond ik allemaal erg goed klinken en ik besloot dan ook om een offerte aan te vragen voor het huren van een touringcar bij Noot. En al gauw werd er contact opgenomen door het touringcarbedrijf met mij. Zij vroegen mij naar mijn wensen wat betreft het huren van een bus. Ik gaf aan dat het voor 55 personen dient te zijn en dat de reis naar Alkmaar gaat. De personen hebben een leeftijd van 16- tot en met 21 jaar. Degene aan de andere kant van de lijn reageerde direct enthousiast en gaf aan dat zij mij hierbij zeker verder konden helpen.

Vervoer naar het feest

Op de dag van het feest stond de touringcar van Noot op tijd op de afgesproken plek. De buschauffeur was heel erg vriendelijk en goed afgestemd op de inzittenden. Daarnaast beviel de reis ons erg goed en het feest was super.

Dus moet jij een touringcar huren? Ga dan naar Noot.nl!