Net Whizz
Image default
Bedrijven

Rebuss: betrouwbare, professionele bedrijfsrecherche

Rebuss bedrijfsrecherche

Wanneer u op zoek bent naar een professionele bedrijfsrecherche om bijvoorbeeld fraude of diefstal binnen uw bedrijf te laten onderzoeken, bent u bij Rebuss bedrijfsrecherche aan het juiste adres. Heeft u kasverschillen of verdwenen inventaris ontdekt, of verdenkt u een medewerker van onrechtmatig ziekteverzuim of verkoop van vertrouwelijke bedrijfsinformatie? Bij al dit soort situaties is het van belang om snel actie te ondernemen en zo tot een oplossing te komen van het probleem. Rebuss bedrijfsrecherche heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in het oplossen van bedrijfsdiefstal en fraude en is op de hoogte van alle regels en wetten op dit gebied. Wij helpen u graag om de situatie op te lossen en zo weer een prettige werksfeer te creëren binnen uw bedrijf.

Wanneer Rebuss bedrijfsrecherche inhuren?

Bij het vermoeden van fraude of bedrijfsdiefstal is het belangrijk om snel hulp in te schakelen van een recherchebureau. Rebuss staat bekend om de snelle dossiervorming en geringe interne communicatie, zodat weinig medewerkers weet hebben van het strafbare feit en het lopende onderzoek. Zo wordt voorkomen dat de situatie verergerd of de schuldige niet aangewezen kan worden, doordat hij/zij tijd heeft gehad om sporen uit te wissen. Rebuss bedrijfsrecherche is in staat om passend onderzoek te verrichten en heeft de mogelijkheden om bijvoorbeeld een privédetective in te huren. Wij kunnen u van dienst zijn met onder meer de volgende zaken

Bij ieder onderzoek gaat Rebuss professioneel te werk en heeft vertrouwen daarbij hoog in het vaandel staan. Bij het inschakelen van Rebuss bedrijfsrecherche kunt u dan ook vertrouwen op een vakkundig en volledig bedrijfsrecherche onderzoek waarbij rekening wordt gehouden met uw privacy en wordt discreet met gevoelige informatie omgegaan. U ontvangt een juridisch onderbouwde rapportage van hoge kwaliteit zodat u bij een eventuele rechtszaak voldoende informatie in handen heeft.

Contact met Rebuss bedrijfsrecherche

Wilt u graag bedrijfsrecherche inschakelen en wilt u weten wat Rebuss u allemaal te bieden heeft? Voor meer informatie kunt u ons bellen op 030-2766537, een email sturen of u kunt het contactformulier op onze website invullen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen en u bent ook altijd welkom voor een gratis intakegesprek op ons bureau in Zeist. Wij helpen u graag verder!

https://www.rebuss.nl