Net Whizz
Image default
Bedrijven

Hypotheekadviseur Amsterdam

Finsens – dé hypotheekadviseur van Amsterdam

Hypotheken bestaan in allerlei vormen. Deze manier van kredietverstrekking wordt veelvuldig gebruikt om de aanschaf van woningen te financieren. Bent u woonachtig in de omgeving van Amsterdam en op zoek naar een hypotheek? Dan adviseert Finsens u daar graag over. Wij zijn namelijk dé onafhankelijke hypotheekadviseur van Amsterdam. Omdat bij de aanschaf van een woning aardig wat komt kijken is het belangrijk u goed over de mogelijkheden op het gebied van een hypotheek te laten adviseren. Neem daarom gerust eens contact op met Finsens voor compleet en vakkundig hypotheekadvies.

Advies bij uw hypotheek

Een hypotheek afsluiten is financieel gezien natuurlijk erg ingrijpend. Daarom is het belangrijk u goed te laten adviseren. Finsens houdt rekening met al uw wensen en stemt het advies af op uw persoonlijke situatie. Wij zijn werkzaam als onafhankelijk intermediair, wat betekent dat we toegang hebben tot alle geldverstrekkers in Nederland. Hierdoor kunnen we op een objectieve en onafhankelijke wijze hypotheken bij verschillende banken vergelijken, zonder belangenverstrengeling.

Bij Finsens geniet u van:

  • Vele jaren ervaring als hypotheekadviseur
  • Objectief en onafhankelijk advies op maat
  • Deskundigheid en up-to-date kennis van de markt
  • Flexibele afspraakmogelijkheden

Onafhankelijk advies op maat

Om u zo goed als mogelijk te adviseren dienen we een aantal belangrijke zaken goed op een rijtje te zetten. Welke hypotheekvormen zijn er? Hoe worden deze hypotheken afgelost? Hoe zit het met de rente? Zijn we nog bepaalde voorwaarden van belang? Wij brengen dit alles voor u in kaart, om u uiteindelijk een hypotheek te kunnen adviseren die het meest geschikt is voor uw persoonlijke financiële situatie.

Schakel ons in voor hypotheekadvies!

Advies nodig over het afsluiten van een hypotheek? Kies dan voor Finsens, uw hypotheekadviseur in Amsterdam. Voor al uw vragen of het maken van een afspraak kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 262 43 50 of middels het online contactformulier op de website.

https://www.finsens.nl/