Net Whizz
Image default
Bedrijven

Ga voor angelus leerverf!

Wanneer een kledingstuk van leer of een paar leren schoenen al een tijdje mee gaan is de kans groot dat er sporen van slijtage zichtbaar worden. Dit is natuurlijk super zonde want een product van leer is niet heel goedkoop. Gelukkig is er een manier om ervoor te zorgen dat je product er weer precies uitziet als toen je het kocht! Je leren product mooi opfrissen kan namelijk met leerverf, door je leer hiermee te behandelen ziet het er weer uit als nieuw.

Wanneer je je leren kledingstukken of schoenen gaat verven wil je natuurlijk wel leerverf gebruiken van goede kwaliteit, dit is te vinden op de website van de leerverfshop. Op de website wordt Angelus leerverf verkocht, deze leerverf staat wereldwijd bekend als de beste leerverf. De leerverf van angelus is verkrijgbaar in meer dan 140 verschillende kleuren, er is dus voor iedereen wat wils. Angelus leerverf staat erom bekend dat de producten na het verven nog steeds heel flexibel zijn en er weer uit zien als een nieuwe product. De angelus leerverf is makkelijk te mixen en kan op verschillende soorten leer worden aangebracht.

De verf is beschikbaar in veel verschillende kleuren. Er zijn kleuren beschikbaar die nu heel populair zijn in het straatbeeld denk hierbij aan rood of blauw, ook worden de gele tinten steeds populairder. Behalve de basiskleuren is er ook leerverf beschikbaar met een metallic of parelmoer glans. Dit heeft als effect een diepere kleur of een schitterend effect. Ook zijn er van angelus leerverf neon kleuren beschikbaar en glitter leerverf. Wanneer je voor een felle stralende kleur wilt gaan zijn de neon kleuren perfect voor jou! Wil je je leer echt laten opvallen, dan kan je ook gaan voor een glitterverf. In deze verf zitten pailletten verwerkt dus de kans is heel groot dat je opvalt! Veel plezier met het zoeken van de juiste kleur verf.

http://www.leerverfshop.nl