Net Whizz
Image default
Bedrijven

Printers is alle soorten en maten

Een printer is iets wat thuis en op je werk niet meer weg te denken is. Je gebruikt de printer voor van alles, even snel een concert kaartje uitprinten, een rapport of een samenvatting. Maar behalve de standaard printer die je meestal vind is de beste inkjet printer niet de enige printer, je hebt tegenwoordig veel meer verschillende soorten printers.

Je hebt bijvoorbeeld hot foil printers, deze printers hebben verschillende mogelijkheden. Deze hoogwaardige techniek zorgt voor goede productcodering. De techniek is zeer efficiënt en betrouwbaar. Een hot foil printer maakt het mogelijk om etiketten en labels te maken.

Er zijn ook thermotransfer printers, deze printers maken het ook mogelijk om te printen op folie. Dit is heel handig als het gaat om coderen. Coderen is namelijk iets waar we tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Bijna alles wat je in je handen hebt of wat je ziet is gecodeerd. Dit maakt producten veiliger en geeft je meer informatie over de verschillende producten.

Er zijn zelfs printers die het mogelijk maken om te printen op metaal. Dit kan met een continuous inkjet printer. Wanneer u variabelen mooi op je productlijn wil hebben is dit de ideale printer. Deze printer biedt een zeer hoge mate van betrouwbaarheid voor de dagelijkse productie en perfect uitgeprinte coderingen.

Het maakt dus niet uit waar je de printer voor nodig hebt of wat je met de printer wil doen, op de site van KBA-metronics zit er voor jou sowieso bij wat je zoekt. Op de site zijn diverse soorten printers te vinden die in verschillende situaties kunnen worden in gezet. Gaat het om op folie printen, etiketten of gewoon printen op papier, op de site staat er een printer die dit kan. Wil je meer weten over welke printer voor jou het beste werkt en wat je precies met de printers kan? Neem dan een kijkje op de site.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/