Net Whizz
Image default
Beauty en verzorging

Aandachtspunten voor het kopen van het Beste laser- ipl ontharingsapparaat

Aandachtspunten voor het kopen van het Beste laser- ipl ontharingsapparaat

Het Beste laser- ipl ontharingsapparaat kun je herkennen aan een aantal aandachtspunten. Hierbij staat aangegeven hoeveel flitsen er per seconde of minuut worden gegeven. Maar ook staat er vaak bij of je de intensiteit van het licht kan aanpassen. Daarnaast zijn de meeste apparaten alleen geschikt voor de donkere tinten haar. De werking is minimaal op licht of rossig haar en dan is het niet verstandig om dit apparaat in huis te halen. Er zijn wel een aantal toestellen die dit wel kunnen, maar daarvoor raden we je aan goed de omschrijving door te lezen. De lichtenergie werkt namelijk op het pigment. Bij donkere pigmenten wordt het haarzakje als het ware opgewarmd. 

En de unieke speciale apparaten voor een lichter pigment zorgen er juist voor dat het lichte haar niet beschadigt wordt. Dit kan namelijk resulteren in een haarbreuk en dan is het haar niet volledig weg. Let ook goed op met welke medicijnen je slikt. Het kan namelijk zijn dat deze lichtenergie bijwerkingen geeft op bepaalde medicijnen of juist de werking daarvan afbreekt. Ook is het niet verstandig om dit apparaat te gebruiken wanneer je net in de zon hebt gezeten. Je pigment is dan namelijk aan het veranderen. Dit geldt eveneens voor de zonnebank.

Kies het beste apparaat

Let goed op of het Beste laser- ipl ontharingsapparaat beschikt over het label best getest. Dit is namelijk door tientallen of honderden mensen getest. Deze informatie is zeer belangrijk, want in de reviews lees je dan ook waar het eventueel misgaat. Vaak ligt dit aan het pigment van het haar of de huid. Hierdoor weet je zeker dat je een apparaat koopt dat effectief werkt. Bijna 90% van de mensen die online shoppen lezen eerst de reviews door. Hierdoor loop je minder risico op een miskoop.