Net Whizz
Image default
Entertainment

Nieuwe drankspellen voor het aankomende studentenjaar!

Nieuwe drankspellen voor het aankomende studentenjaar!

 

Inmiddels is het nieuwe studiejaar weer begonnen en zijn de colleges al in volle gang. DE meeste hogescholen en universiteiten hebben de introductieweken achter de rug en het schooljaar is nu officieel begonnen. Maar met het starten van de colleges, beginnen ook de studenten feestjes weer! Maak je dus op voor een nieuw jaar vol feestjes, late avonden en natuurlijk drankspelletjes!

 

Wat voor spellen worden er gespeeld op studenten feestjes?

 

Wanneer je net begonnen bent met jouw studie ben je wellicht nog niet zo bekend in jouw nieuwe studentenstad en onder de studenten. De ouderejaars weten inmiddels erg goed hoe een studenten fuifje er uit ziet, zij zullen dit door moeten geven aan de jongere generatie. Maar voor iedereen die niet vies is van een extreem drankspel dit jaar, lees maar eens goed mee! Wij geven jou een paar nieuwe tips om dit studentenjaar elk feestje tot een succes te maken!

 

Flink zuipen, dat doen wij!

 

Laten we nou even heel eerlijk zijn, op studenten feestjes wordt er echt veel gedronken. Geen drankspel, geen opdracht en geen alcohol hoeveelheid is vaak te gek. De bekende studenten steden als Delft, Groningen, Leiden en Utrecht staan erom bekend om de gekste spellen en opdrachten te verzinnen. Ben je een eerste jaars, bereid je dan goed voor en weet wanneer je moet stoppen, het gaat er hard aan toe. De bekende drankspellen onder studenten zijn bijvoorbeeld trapzuipen, atje kratje, icen en natuurlijk het bekende bussen. Nou hoor ik je denken; wat zijn dat voor spellen? Bij trapzuipen, wordt er op elke traptrede van het studentenhuis een drankje neergezet en dien je trede voor trede alles op te drinken voordat je boven of benden wordt toegelaten. Bij atje kratje, wordt eenieder een krat bier toegewezen, je gaat vervolgens op het krat zitten en je mag er pas vanaf komen wanneer alle flesjes in het krat leeg zijn.

 

Bereid je voor en weet welke drankspellen jou dit schooljaar staan te wachten!

 

Ben je nou op zoek naar de regels van verschillende drankspellen of ben je op zoek naar wat inspiratie voor jouw volgende studenten feestje? Check dan gewoon even alle drankspellen online en zorg dat je goed voorbereid op jouw fuifje aankomt!