Net Whizz
Image default
Beauty en verzorging

Geen vieze handen meer

Wanneer je graag mooiere handen wil moet je zeker naar de mooie schoonheidssalon in Heesch gaan. Wij bieden verschillende behandelingen aan voor de handen. Zo kunnen we beginnen met een heerlijke massage die er voor zorgt dat de huid op je handen soepel blijft. Daarnaast maakt het je huid ook nog eens zacht. Vervolgens wordt de viezigheid onder je nagels verwijderd. Afhankelijk van je wens kan je daarna overstappen om iets aan je nagels te laten doen. Eerst worden ze in de goede vorm geknipt en gevijld en daarna kunnen ze gelakt worden. Je kan de nagellak op je natuurlijke nagels laten aanbrengen, maar nepnagels is ook een optie.

Ook voor je voeten

Het is ook mogelijk om voor acrylnagels te gaan, dit wordt tegenwoordig steeds populairder. Er wordt een laagje aangebracht op je eigen nagel die vervolgens een mooie vorm wordt. Dit moet dan even uitharden, dat kost een paar minuten. Wanneer het hard is kan er met een speciale lak een kleurtje worden aangebracht. Uiteraard mag je deze kleur zelf kiezen. Je hebt bij de schoonheidssalon in Heesch keuze uit een heleboel kleuren. Op deze manier kan je zelf kijken wat er bij jou of de gelegenheid past. Je voeten kunnen op dezelfde manier behandeld worden. Eerst een voetenbadje of een massage en daarna de verzorging van de nagels.

Handen en voeten

Als het lekker weer is, is het super leuk om slippers of sandalen te dragen. Naast dat het leuk is, is het ook nog eens goed voor je voeten omdat ze wat lucht krijgen. Op die manier zul je geen last krijgen van zweetvoeten en de vieze lucht blijft dus weg. Als je teennagels zichtbaar zijn is het mega zomers om een leuk kleurtje erop te hebben. Wij doen dit met alle liefde voor je! De schoonheidssalon in Heesch is de ideale plek voor de verzorging van je nagels, handen en voeten. Kom jij snel langs voor een manicure of pedicure?