Net Whizz
Image default
Vakantie

Escape room in Almelo voor jou plezier

Heeft u zin in een uitdagende uitstapje met vrienden, familie of collega’s? Met de leuke escape room in Almelo wordt dat zeker zo. We sluiten u samen met uw vrienden, familie of collega’s een uur lang in één van onze mysterieuze escape rooms. Jullie doel is te ontsnappen. Dit doen jullie door verschillende puzzels op te lossen en antwoord te vinden op de raadsels. Zijn jullie slim genoeg om de sleutel tot de deur te vinden en te kunnen ontsnappen? Test dat in één van onze escape rooms. Onze escape room is Almelo is niet alleen mysterieus, maar zeker ook leuk en spannend.

Escape room in Almelo; voor jong en oud

Iedereen is welkom in onze escape room; zowel jong als oud. Voor al uw personeels-, verjaardag- en vrijgezellenfeestjes is een escape room een perfecte uitdaging. Ook voor teambuilding activiteiten is onze escape room een perfecte oplossing. Het is een beleving die het groepsgevoel zeker zal aanwakkeren. Escape room in Almelo kan ook zorgen voor creatieve en originele activiteiten voor uw kinderfeestjes in thema of klassenuitjes. Voor kinderen hebben we een aangepaste variant, zodat het wel uitdagend blijft, maar ook haalbaar is.Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij kunnen ook voor de catering en drank zorgen.

Boek een escape room in Almelo

De beste escape room vindt u in Almelo. Onze kamers zijn zodanig ingericht dat u binnen een uur een aantal puzzels en raadsels moet oplossen om dan binnen die tijd uw weg naar buiten te vinden. U heeft geen speciale voorkennis nodig om de puzzels en raadsels op te kunnen lossen. Escape rooms zijn de ideale uitstap voor een leuk avond met uw vrienden, familie of collega’s. Wilt u een volledig overzicht over onze aanbod of wilt u meteen een escape room reserveren? Neem gerust contact met ons op. Voor uw uniek escape room beleving in Almelo bent u bij ons aan het juiste adres.