Net Whizz
Image default
Vakantie

Rust in een natuurhuisje in mooi Nederland

Zingende vogels, de wind die zachtjes ruist door de bladeren. Een konijn dat voorzichtig zijn weg zoekt, terwijl jullie lekker genieten van de zon op jullie gezicht. Klinkt dat niet heerlijk? Als jullie ook even toe zijn aan een momentje voor jezelf, weg van alle drukte, dan hebben wij wat jullie nodig hebben: een natuurhuisje op de mooiste plekjes van Nederland.

Hoe klein ons land ook is, er zijn nog plekken waar je echt kunt genieten van de natuur. Boek een natuurhuisje op een landgoed, lekker gelegen aan het water of juist met een eindeloos uitzicht over velden en heide en ervaar zelf hoe mooi Nederland kan zijn.

Luxe genieten in een natuurhuisje

Met een natuurhuisje zit je middenin de natuur. Maar dat betekent niet dat je af moet zien van comfort of gemak. Er zijn natuurhuisjes in alle soorten en maten, maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat jullie er echt in de watten gelegd worden. De bedden zijn van topkwaliteit, de douche is helemaal top en je kunt gewoon koken in je eigen keuken.

Met al dat comfort en dat prachtige uitzicht wordt ontspannen en ontstressen ineens een stuk makkelijker!

Natuurhuisje het hele jaar door

Het leuke aan de natuur is dat alle seizoenen verschillend zijn. Daarom raden we je aan om ook niet alleen in het hoogseizoen te boeken. In de lente zie je vanuit je natuurhuisje hoe de natuur langzaam ontwaakt, de herfst verrast je met prachtige kleuren en in ook in de winter blijkt een natuurwandeling prachtig te zijn. Zeker als je de wandeling in je natuurhuisje afrondt met een heerlijke warme chocolademelk.

Tijd voor elkaar

Tijdens jullie verblijf in het natuurhuisje hebben jullie even helemaal de tijd voor elkaar. Dus of je nu samen lekker op de bank onder een dekentje wilt kruipen, of juist de natuurlijke omgeving wilt ontdekken, met een natuurhuisje zit je goed.

Kijk op www.glampings.com en zie zelf wat voor mooie natuurhuisjes Nederland te bieden heeft.