Net Whizz
Image default
Vakantie

Glamping in Slovenië

Weet je nog niet waar je naar toe wilt deze zomer? Ga eens naar de glamping in Slovenië. Dit land heeft misschien wel de mooiste natuur van alle Europese vakantielanden. En de gastvrijheid is ongeëvenaard.

Kamperen in luxe: glamping

Als je op vakantie gaat naar een land met zoveel natuurschoon als Slovenië, wil je natuurlijk niet opgesloten zitten in een muffe hotelkamer. Maar je wilt wél genieten van de luxe. Ga daarom naar de glamping.

Glamping is een vorm van luxe kamperen waarbij je verblijft in een luxe kampeeraccommodatie.  Dat kan een stevige safaritent zijn, maar ook een lodge of een tiny house. Er zijn zelfs glampings in Slovenië waar je in een boomhut verblijft!

Jouw accommodatie is geheel gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Het mooiste is, je kunt op veel plekken in Slovenië terecht op de camping. Verblijf bij Ljubljana, Bled, of het ontspannen stadje Maribor. Wissel cultuur en natuur af.

Heerlijk eten

Verblijf je op de glamping in Slovenië, dan staat je een volledige (eenvoudige) keuken ter beschikking. Je kunt dus zelf elke maaltijd koken. Maar of dat zo’n goed idee is? Is Slovenië wemelt het namelijk van de goedkope toprestaurants en ook de lokale delicatessen zijn niet te versmaden.

Ruim aanbod glamping Slovenië

Zie jij het al voor je, naar de glamping in Slovenië? Plan nu je reis via glampings.nl. Blader door de lange lijst en gebruik het filter om de glamping in Slovenië die het beste bij je past te selecteren. Gekozen? Dan reserveer je je verblijf met maar een paar muisklikken. Tijd om je koffers in te pakken. Je gaat op reis, naar de glamping in Slovenië.