Net Whizz
Image default
Bedrijven

Over Finqo Inkomensbeheer

Finqo heeft al 10 jaar ervaring met alle aspecten rond inkomensbeheer, schuldenpreventie en schuldenproblematiek. Het bewindskantoor is in 2012 ontstaan, en helpt mensen die om welke reden dan ook niet meer of onvoldoende in staat zijn om hun eigen belangen met betrekking tot financiële zaken en zorg, te behartigen.Finqo-inkomensbeheer is benoembaar door de rechtbank en is ook nog eens lid van de BPBI. De BPBI is de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders. Kwaliteit staat bovenaan bij Finqo Finqo Group is de kennispartner op het gebied van inkomensbeheer en schuldhulpverlening. Finqo kan bijvoorbeeld helpen met bewindvoering in Drachten, schuldhulpverlening in Rotterdambudgetbeheer of detachering.

Verschillende divisies

Finqo-Academy is een kredietwaardige opleider, die gespecialiseerd is in opleidingen op het gebied van inkomensbeheer en schuldhulpverlening. De professionals van Finqo Detachering zijn ook goed geselecteerde, opgeleide en ervan professionals. Het team van Finqo Advies bestaat uit adviseurs die met de gemeenten mee denken als het gaat om kwesties die te maken hebben met schuldhulpverlening/inkomensbeheer. Samen met de gemeente zoeken de adviseurs naar oplossingen en voeren ze verbeteringen door in het beleid en de uitvoering. Ze denken mee met de gemeenten als het gaat om de behandeling van burgers die niet goed in staat zijn om hun eigen belangen te behartigen. Deze group bestaat uit vier disciplines binnen inkomensbeheer en schuldhulpverlening: inkomensbeheer, detacheringen, opleiding en advies. Deze vier disciplines zijn met elkaar verweven en werken nauw met elkaar samen. De samenwerking zorgt er voor dat de kwaliteit binnen de verschillende divisies optimaal blijft.

Het team

Het team van Finqo inkomensbeheer bestaat uit zeer ervaren en goed opgeleide bewindvoerders, mentoren en budgetbeheerders. Ieder lid van het team kan goed, persoonlijk en betrokken communiceren. Finqo-inkomensbeheer is benoembaar door de rechtbank en is ook nog eens lid van de BPBI. De BPBI is de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Finqo? Neem dan gerust contact op

door te bellen naar 085-0160086 of te mailen naar info@finqo.nl

https://www.finqo.nl/