Met de juiste bedrijfscertificering kunt u als bedrijf aantonen dat u zaken als veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu hoog in het vaandel heeft staan. Om te laten zien dat bedrijven op deze gebieden aan gestelde eisen voldoet proberen zij vaak certificaten als VCA of ISO te halen. Hierdoor kan zowel naar klanten als opdrachtgevers worden aangetoond dat de bedrijfsvoering op een verantwoorde manier is ingericht. Om het behalen en behouden van deze certificaten makkelijker te maken heeft Incontroll VARIO ONLINE ontwikkeld.

Wat is VARIO ONLINE?

Ook voor kleine en middelgrote ondernemingen is de juiste bedrijfscertificering van belang. Bekende certificaten zijn de ISO 9001, een internationaal erkende norm voor het managen van kwaliteit, en VCA, een checklist voor aannemers die ziet op veiligheid, gezondheid en milieu. Met de VARIO ONLINE software wordt het een stuk makkelijker voor uw bedrijf om de bedrijfscertificering binnen te slepen en vervolgens ook te behouden.

De software brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Verminderde papieren exercitie
  • Overal online beschikbaar door middel van de cloud
  • Altijd met actuele data werken
  • Wordt de norm gewijzigd? De software wordt dan automatisch bijgewerkt
  • Altijd een up-to-date dossier
  • Auditen op afstand is mogelijk
  • Helpdesk staat voor u klaar

Over Incontroll

Incontroll is een onderneming die zijn expertise op het gebied van risicomanagement in software heeft vertaald. Met de software worden de juiste oplossingen gerealiseerd voor opdrachtgevers en ondernemingen om de gewenste resultaten te boeken. Wij hebben gemerkt dat veel organisaties zich laten afremmen door managementsystemen die inspanning vereisen. Deze bedrijfscertificering halen of behouden is meer een last dan iets dat echt aan de bedrijfsvoering bijdraagt. Met de VARIO ONLINE software ontzorgen we bedrijven en maken we dit een stuk makkelijker voor hen.

Meer weten over VARIO ONLINE?

Wilt u meer weten over de VARIO ONLINE software en het behalen of behouden van bedrijfscertificering? Bezoek dan de website van Incontroll of neem direct contact op om verder te informeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0800 320 0 320 en via het contactformulier op onze website.

https://vario-nederland.nl/
Published on :Posted on