Net Whizz
Image default
Aanbiedingen

Robuuste tafels in elke stijl

Ben je op zoek naar een stoere en robuuste tafel? Tafels99.nl heeft hem voor je klaar staan. En zo niet, dan bouwen we hem voor je. Bij ons kun je terecht voor robuuste tafels in elke interieurstijl.

Industriële stijl

De industriële interieurstijl kenmerkt zich door het gebruik van robuust hout en metaal. Industriële meubels slagen er op de een of andere manier in om tegelijkertijd elegant én stoer te zijn. Dankzij de stevige poten en het dikke eikenhouten tafelblad zijn de robuuste tafels in industriële stijl oerdegelijk én beeldschoon.

Boomstamtafels

Kan iets steviger zijn dan een robuuste tafel die uit één geheel bestaat? Bij een boomstamtafel is het aantal onderdelen minimaal. Het tafelblad bestaat uit één enkele plaat hout en een onderstel. Het tafelblad heeft de natuurlijke vorm behouden, terwijl ook de nerven- en noestenstructuur nog zichtbaar is. Dit geeft boomstamtafels een natuurlijke robuuste uitstraling.

Kloostertafels

Kloostertafels vinden hun oorsprong in de kloosters van de middeleeuwen. Ze zijn letterlijk uitgevonden omdat de kloosterlingen robuuste tafels nodig hadden om de hele dag aan te kunnen werken. Kenmerkend voor de klassieke kloostertafels is dat ze gemaakt zijn van eikenhout en veelal sierlijke tafelpoten hadden. Tegenwoordig kun je ook kloostertafels kopen met modernere, strakkere lijnen. Eén ding is hetzelfde gebleven: kloostertafels zijn robuuste tafels.

Alle robuuste tafels uit voorraad óf op maat gemaakt

In onze showroom in Zevenaar (bij Arnhem) en onze webshop tref je een groot aantal robuuste tafels die uit voorraad leverbaar. Ook kun je bijpassende stoelen en verlichting uitzoeken. Deze kun je laten thuisbezorgen (levertijd 10-15 dagen) of meteen zelf meenemen. Het is ook mogelijk een tafel op maat te laten maken. We hebben hiervoor een eigen werkplaats beschikbaar, waar een team enorm gepassioneerde meubelmakers met enorme vakkennis werkt aan de mooiste tafels.

Kom eens langs in Zevenaar, praat met een van onze adviseurs en vertel ons precies wat je zoekt. Misschien hebben we het voor je staan. Zo niet, dan krijg je van ons een (vrijblijvende) offerte voor een robuuste tafel die helemaal aan jouw wensen voldoet.