Net Whizz
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een sport horloge

De voordelen van een sport horloge

 

Wanneer je veel sport, is het dragen van een sporthorloge natuurlijk ideaal. Zo kun je niet alleen je prestaties bijhouden, maar kun je ook je hartslag zien en ook heb je inzage in hoe je slaapt. Kortom, ontzettend handig. Daarnaast heeft een sporthorloge natuurlijk nog tal van andere voordelen, die we samen met jou in dit artikel gaan bespreken. Daarnaast is het ook goed te weten wat er nog meer van belang is wanneer je gaat sporten en is het goed alvast eens een kijkje te nemen op sportbh.nl. Hier vind je namelijk een ruim aanbod met verschillende sport bh’s, normale bh’s en tal van andere soorten lingerie. 

 

Waarom kiezen voor een sporthorloge?

 

Net als dat het voor veel vrouwen vanzelfsprekend is dat ze tijdens het sporten een sport bh met vulling dragen, is het ook verstandig een sporthorloge te dragen. De reden is eigenlijk vrij simpel. Door het dragen van een sporthorloge, worden alle gegevens zoals je hartslag, slaapcyclus en stappen geregistreerd. Dit zorgt ervoor, dat je dus exact kunt zien hoe jouw fysieke gezondheid ervoor staat. Daarnaast legt het ook bepaalde routes voor je vast en kun je dus eenvoudig zien of jij een bepaald rondje sneller hebt afgelegd dat enkele weken daarvoor. Je kunt op deze manier dus een stuk gerichter trainen, wat ook je prestaties ten goede komt. 

 

De voordelen

 

Het grote voordeel van het dragen van een sporthorloge, is dat je gerichter kunt trainen. Vooral wanneer je wilt trainen op hartslag, is het dragen van een sporthorloge een echte must. Je zult namelijk merken, dat wanneer jij exact blijft lopen op de hartslag die door je coach wordt voorgeschreven, je het een stuk langer volhoudt, dan wanneer je te hard van stapel loopt. Uiteraard zal niet alleen een sporthorloge ervoor zorgen dat je tot een bepaalde prestatie komt, maar het zal wel degelijk een enorme bijdrage leveren.

 

Nadelen

 

Naast de voordelen die een sporthorloge heeft, zijn er ook een aantal nadelen te bedenken. Hetzelfde als dat een vrouw met cup h er de ene keer voordeel van heeft en de andere keer nadeel, geldt dit voor het dragen van een sporthorloge ook. De voornaamste reden is namelijk dat je continu bent gefocust op de getalletjes die het ding aangeven. In plaats van dat je luistert naar je lichaam. Staar je daarom ook niet blind op wat je horloge je allemaal verteld, maar houd het uiteraard wel in je achterhoofd.