Net Whizz
Image default
Woningen

Interieur tips voor de 4 populairste vloeren

De betonvloer

Een vloer met vele voordelen. Zo is de betonvloer een sterke vloer die goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming. De betonvloer past goed in een modern en strak interieur, maar komt ook in een landelijk ingerichte woning goed tot zijn recht. Door een speciale techniek: ‘vlinderen’, krijgt het beton een wolkachtige look. Hierna wordt de vloer gepolijst resulterend in een prachtige glans. Shine bright!

De PVC vloer

Is het hout? Nee, hoewel het verschil moeilijk te zien is. Een PVC vloer is namelijk gemaakt van kunststof, en dit maakt de vloer vooral heel onderhoudsvriendelijk. Ook deze vloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. De PVC vloer is er in verschillende kleuren en vormen. Zo kennen we allemaal de visgraatvloer die een chique uitstraling geeft aan uw woning. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een creatieve PVC vloer met patronen, of een klassieke donkere houtlook. Betonlooktegels van PVC passen dan weer goed in een stoerder, industrieel interieur. Kortom: een zeer veelzijdige vloer. Informatie over de nadelen van een pvc vloer? Druk dan hier

Troffelvloer 

De troffelvloer wint de laatste jaren aan populariteit. Wanneer je van een moderne en industriële look houdt is deze vloer een uitstekende keuze. Denk bij de inrichting aan donkergekleurde meubels, zwarte en metalen elementen in huis. Ook glas past perfect bij de troffelvloer. Wil jij ook een zeer strakke en gladde vloer en kies je voor een minimalistische inrichting? Dan past de toffelvloer perfect bij jou. Deze vloer wordt ook veel in hygiënische ruimten gebruikt, zoals in behandelkamers van tandartsen of in wachtkamers.

Gietvloer

We sluiten af met de methode waarbij je de werkwijze van begin tot het einde zelf invult. Aangezien een gietvloer door deskundigen wordt gelegd. Eerst stel je een wensenlijstje op door brochures te bekijken en een bestelling te plaatsen. En nadat dit onderdeel is volbracht, trap je af met het leukste gedeelte, omdat je met de foto’s van het resultaat winkels binnenwandelt om testruimte samen te stellen.

Enkele dagen later brengen de bezorgers de items en zetten ze neer, het is dan aan jou om een uiteindelijke omgeving te creëren. Al is dat geen probleem. Want na het bepalen van de bodem begeef je al haast bij het eindresultaat. De bijpassende artikelen vind je vanzelf namelijk, je ziet makkelijk de potentie in een product.