Met beschermingsbewind in Lelystad van Mando Bewindvoering krijgt u weer grip op de financiën. Bent u het overzicht kwijt tussen alle rekeningen? Weet u niet meer welke rekening u het best als eerste kunt betalen? Brieven stapelen zich op, waardoor er wellicht schulden kunnen ontstaan. Dat is heel erg vervelend, maar de controle verliezen is niets om u voor te schamen.

Mando brengt graag weer rust in uw financiële situatie met onze budgetbeheer in Lelystad. Zo kunt u uw aandacht weer op andere zaken richten! En heeft u zelf nu uw financiën prima op orde, maar zoekt u hulp voor een ander? Bijvoorbeeld iemand met een geestelijke of lichamelijk beperking, waarbij het beheren van de eigen financiën niet meer lukt. Ook dan reiken wij graag onze helpende hand.

Mando helpt u als beschermingsbewind in Lelystad!

Wij begrijpen dat het vragen van hulp bij uw financiën lastig en erg persoonlijk kan zijn. Maar denkt u eens aan de opluchting na gebruik van onze beschermingsbewind in Lelystad! Wij van Mando zijn er voor u: om u financieel te beschermen en te behoeden voor verdere problemen. Dit doen wij op diverse manieren. Zo openen wij een beheerrekening voor uw budgetbeheer in Lelystad. Ook stellen wij een budgetplan op, op basis van de door u opgegeven inkomsten en uitgaven.

 

Zijn uw inkomen en het saldo op uw bankrekening toereikend? Dan betalen wij de vaste lasten die in het budgetplan zijn opgenomen. Denk dan aan uw huur, verzekeringen, gas en de nutsvoorzieningen. Maar naast vaste lasten heeft u ook leefgeld nodig. Iedere week of maand krijgt u dit geld op uw eigen rekening gestort om bijvoorbeeld uw boodschappen van te halen. Tot slot kunnen wij gelden reserveren voor onvoorziene uitgaven. Zo is ook de toekomst financieel een stukje zekerder.

Kan ook ik beschermingsbewind in Lelystad aanvragen?

Wilt u graag weten of ook u beschermingsbewind in Lelystad kunt aanvragen? Bijvoorbeeld voor uzelf of voor iemand anders? De aanvraag van budgetbeheer verloopt op geheel vrijwillige basis. Alleen op uw verzoek of met toestemming kan dit aangevraagd worden. Denkt u dat u baat heeft bij onze budgetbeheer in Lelystad?

Dan helpen wij u graag verder! U kunt zich heel eenvoudig bij ons aanmelden. Bijvoorbeeld door ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch te benaderen tussen 09.00 en 12.00 uur. U kunt uzelf ook aanmelden per e-mail of via ons aanmeldformulier.

Aangemeld voor beschermingsbewind in Lelystad: en dan?

Heeft u zich eenmaal aangemeld voor onze beschermingsbewind in Lelystad? Dan plannen wij met u een intakegesprek in. U bent daarvoor uiteraard van harte welkom bij ons op kantoor. Maar we kunnen het ook goed begrijpen als u dit liever bij u thuis heeft. Wij komen graag bij u langs.

Tijdens dit gesprek kunt u in alle veiligheid uw situatie met ons bespreken. Ook geven wij uitleg over onze beschermingsbewind en budgetbeheer in Lelystad. Wat kunt u bijvoorbeeld van ons verwachten? Heeft u aan ons gesprek een goed gevoel overgehouden, dan starten we met het budgetbeheer door Mando Bewindvoering!

https://mandobewind.nl/
Published on :Posted on