Net Whizz
Image default
Bedrijven

Met de auto op wintersport

Veel mensen verkiezen een wintersportvakantie in Oostenrijk boven een zomervakantie. De vrije natuur en de sportiviteit die bij een wintersportvakantie komen kijken is de reden waarom zij liever op wintersport gaan, bovendien heb je bij een wintersportvakantie ook veel zon. Als je alleen op zomervakantie gaat vanwege de zon kan er ook gekozen worden voor een wintersportvakantie, omdat de zon weerkaatst op het neergevallen sneeuw komt er veel warmte vrij.

In het verleden was een wintersportvakantie onbetaalbaar maar de laatste jaren is het mogelijk om voor redelijk bedrag op wintersport te gaan. Er zijn een aantal aanbieders die dit mogelijk maken en daarnaast worden er lastminutes aangeboden. Bij wintersport is de hoogte van de totale kosten afhankelijk aan jezelf, om een voorbeeld te noemen is een wintersport Oostenrijk een stuk goedkoper dan de landen als Italië en Zwitserland. 

Als je met een eigen auto op wintersportvakantie gaat bespaar je al veel kosten, ter gelijke tijd kunnen de eigen spullen worden meegenomen zodat deze niet in het bestemmende land gekocht hoeft te worden. De auto is een stuk comfort wat je van huis mee neemt. Als je met de auto op vakantie gaat is er een grote kans dat je in de file staat, ieder jaar gaan er veel Nederlanders en Duitsers op wintersport in Oostenrijk. Maar om voor deze reden op vakantie te gaan met het vliegtuig is de prijs die daaraan hangt het niet waard. Bij deze mogelijkheid van reizen moet je de meeste spullen die je mee wilt nemen thuis laten omdat daarvoor geen ruimte is. Een ander voordeel bij het reizen met de auto is dat er als accommodatie een chalet gekozen kan worden. Een chalet is toch anders dan een hotel, je komt als gezin meer bij elkaar en beschikt over je eigen spullen waarover de chalet beschikt of die je van thuis heb meegenomen. Het geeft het ultieme gevoel van een wintersportvakantie.

http://wintersportoostenrijk.nl