Net Whizz
Image default
Bedrijven

Fibbe Conflict Bemiddeling

Een professioneel mediator gezocht?

Bent u in een conflictsituatie terecht gekomen en komt u er zelf niet meer uit? Ligt u bijvoorbeeld in scheiding en wilt u begeleiding van een mediator in Zwolle? Heeft u op uw werk een conflict en is dit uitgelopen tot een arbeidsconflict? Of heeft u een ander conflict waarbij u hulp van een professional in Deventer wilt? Neem dan vandaag nog contact op met Hans Fibbe van Fibbe Conflict Bemiddeling! Hans Fibbe heeft al jarenlang ervaring en expertise op het gebied van conflictbemiddeling en weet als geen ander hoe hij jou verder kan helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Fibbe Conflict Bemiddeling

Hans Fibbe is een zeer toegewijde en ervaren begeleider die van luisteren zijn vak heeft gemaakt. In zijn werkwijze staat dan ook ‘active listening’ centraal, wat inhoudt dat er wordt geluisterd naar de woorden en opvattingen, maar ook wordt gekeken naar de emoties, bedoelingen, idealen, frustraties en hoop. Hans Fibbe luistert naar wat hoorbaar is, maar kijkt ook naar wat zichtbaar is! Wanneer u hulp nodig hebt bij het oplossing van uw conflictsituatie, kunt u bij Hans Fibbe terecht voor professionele en deskundige begeleiding. Hans Fibbe is zakelijk en deskundig, maar tegelijkertijd ook warm en betrokken. In volledige vertrouwelijkheid en met opschorting van een oordeel zal hij jou de weg wijzen. Bij Fibbe Conflict Bemiddeling kunt u onder andere terecht voor echtscheidingen en relatietherapie, strafzaken, arbeidsconflicten, zakelijke mediation en begeleiding in overheidszaken.

Ja, ik zoek een mediator!

Bent u op zoek naar een mediator in Zwolle of omgeving? Wilt u begeleiding van een professional in Deventer of daarbuiten bij uw conflictsituatie? Neem dan gerust contact op met Fibbe Conflict Bemiddeling en Hans Fibbe staat voor u klaar! Samen met Hans Fibbe wordt uw conflictsituatie opgelost, zodat u weer verder kunt!

https://www.fibbeconflictbemiddeling.nl