Net Whizz
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca Holland

Ik heb de laatste tijd een gigantische rotperiode achter de rug gehad en ik heb gelezen dat een ayahuasca Holland mij daarbij kan helpen. Ik woon sinds kort in het buitenland maar hier hanteren zij dit niet en is het hoogstwaarschijnlijk illegaal. Daarom moest ik dus op zoek gaan naar iets in mijn eigen land omdat ik anders toch niets kon vinden. Daarbij wilde ik graag ook wat langer blijven om te kijken hoe lang zo’n ayahuasca Holland ceremonie duurt. In dit blogje lees je hoe ik bij deze ceremonie terecht ben gekomen en wat het allemaal met mij deed. Opmerkingen en/of reacties verneem ik graag in een reactie.

 

 

 

Googelen op ayahuasca Holland

 

Vanuit het land waar ik nu woon ben ik gaan Googelen op ayahuasca Holland. Aangezien het daar legaal is en ik in een groepsceremonie terecht kan bij deze ervaring wil ik graag contact opnemen met een bedrijf dat mij daar bij kan helpen. Daarom kwam ik uit bij Innerlijke-Reis. Ze hebben bij Innerlijke-Reis een aantal groepsceremonies en dan kan je vervolgens ook wat langer in Nederland blijven. Gek genoeg is het een vreemde drank waarvan je gaat hallucineren, maar is het om de kwade geesten van eerdere vervelende momenten uit je lichaam te halen zodat je weer met een schone lij kunt beginnen, of iets dergelijks. Ik heb contact gezocht met Innerlijke-Reis en wist al meteen dat ik dit wilde doen. Ook heb ik uitgebreid uitleg gehad en weet ik dus zeker dat ik dit wil doen en het eigenlijk niet fout kan gaan. Natuurlijk blijven het vreemde ervaringen tijdens je ayahuasca Holland.

 

 

 

Innerlijke-Reis

 

Ik heb gekozen voor Innerlijke-Reis als de organisatie waar ik mijn ceremonie wil doorbrengen wat betreft ayahuasca. Ik denk dat dit een aantal gekke dagen zullen worden maar ik hoop dat het werkt. Ben jij ook op zoek naar een ayahuasca Holland? Probeer dan Innerlijke-Reis eens en kijk voor meer informatie op www.innerlijke-reis.nl.