Het is van groot belang waar je een congres houdt. De locatie namelijk, kan bepalend zijn voor het al dan niet slagen van het congres. Kies je voor congreslocatie De Ruwenberg in Sint Michielsgestel, dan weet je zeker dat het aan de locatie niet zal liggen. De Ruwenberg ligt namelijk midden in de natuur op een uniek stuk landgoed. Een buitengewoon inspirerende omgeving vooral, die welhaast garant staat voor een perfect congres.

Huur een complete vleugel inclusief 66 hotelkamers voor je congres

De Ruwenberg biedt je tal van interessante opties. Zo kun je voor je congres een vleugel afhuren, een vleugel met verschillende zalen, een eigen lounge en terras en nog eens 66 hotelkamers. Je kunt het ook kleiner en bescheiden houden. In Sint Michielsgestel kan steeds maatwerk geboden worden en is alles aanwezig om een perfect congres te houden. De faciliteiten die De Ruwenberg biedt mogen gerust indrukwekkend genoemd worden en hoe gastvrij is het dat de gasten nog gewoon gratis kunnen parkeren? De omgeving doet de rest, want die is adembenemend mooi.

De Ruwenberg; middenin de natuur centraal gelegen tussen Eindhoven en Den Bosch

Behalve een perfecte congreslocatie, biedt De Ruwenberg heel erg veel meer. Je organiseert er alle denkbare evenementen, ongeacht de omvang. Het is daarnaast het ideale oord om met je team op trainingskamp te gaan, met alle denkbare sportfaciliteiten in of rond het conferentiecentrum. Ook als je een teambuildingsuitje wenst te ondernemen met je personeel, kun je prima in Sint Michielsgestel, mooi centraal gelegen tussen Eindhoven en Den Bosch, terecht. De Ruwenberg biedt 132 comfort hotelkamers, 62 superior kamers en een aantal executive suites. Ook de kamers zijn van alle gemakken voorzien en uiteraard is er door heel de accommodatie een uitstekende wifi verbinding, want ook een dergelijke verbinding is tegenwoordig onmisbaar voor elk congres.

 

Categories:Zakelijk
Published on :Posted on