Net Whizz
Image default
Financieel

Een hypotheek voor een particulier afsluiten

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u voornemens een huis te kopen? Daar zult u dan een hypotheek voor particulieren voor dienen af te sluiten. Een hypotheek afsluiten is een grote stap in iemands leven. Er hangt in een keer een gigantische schuld om uw schouders, die u in de komende 30 jaar terug dient te betalen.

Bij de oriëntatie naar een hypotheek voor een particulier is het daarom belangrijk u te laten adviseren door experts die het beste met u voor hebben. Goed Lenen voorziet u graag van advies en helpt u met zoeken naar een hypotheek met een scherpte rente die bij u past.

Het belang van de juiste hypotheek voor particulieren

Een hypotheek is een geldlening die wordt afgesloten om een registergoed (doorgaans onroerend goed zoals een huis) aan te kunnen schaffen. De hypotheek voor een particulier wordt verstrekt door een partij, die de hypotheeknemer genoemd wordt. De persoon die de hypotheek afsluit wordt de hypotheekgever genoemd. De lening wordt over een periode van 30 jaar terugbetaald, met rente.

Er bestaan diverse hypothecaire constructies, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Goed Lenen kijkt goed naar uw persoonlijke financiële situatie en kan u zo adviseren over de juiste hypotheekvorm, die voor u het meeste voordeel oplevert.

Waarom Goed Lenen inschakelen?

Goed Lenen draagt zorgt dat het gehele hypotheekproces voor u vlekkeloos verloopt. Ons bedrijf is aangesloten bij verschillende hypotheekverstrekkers. Wij werken met hen samen door middel van een inkoopcombinatie. Als u bij ons een hypotheek voor een particulier wilt afsluiten heeft u daarom de keuze uit een ruim aanbod aan verschillende hypotheken.

Bij Goed Lenen kies je altijd voor een hypotheek met voor u de beste en voordeligste voorwaarden. Ons advies is duidelijk, overzichtelijk en op de persoon toegespitst, zodat u begrijpt wat voor een hypotheek voor een particulier u afsluit. Wij verstrekken ook tweede hypotheken, second opinions en kunnen u bijstaan bij het oversluiten van een hypotheek, of bij rentebemiddeling.

Vraag een persoonlijk gratis oriëntatie gesprek aan!

Wilt u ook graag advies ontvangen ten einde de juiste hypotheek voor een particulier af te kunnen sluiten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om een persoonlijk gratis oriënterend adviesgesprek met ons in te plannen. Bel naar (0545) 221 299 of vul het contactformulier op de website in.

https://www.goedlenen.nl