Net Whizz
Image default
Architectuur

Toekomst van bouwen

In de toekomst wordt het steeds goedkoper om serres te bouwen en het kan ook sneller. Nu zijn serres al betaalbaar geworden voor de meeste Nederlanders waar het vroeger een luxe is was is het nu normaal geworden.

Met een gewoon inkomen is het nu al mogelijk om een serre te laten bouwen en het is ook nog eens een goede investering. Door het laten bouwen van serres gaat de waarde van de woning namelijk omhoog waardoor het meer waard word. Je investeert een veel kleiner bedrag dan vroeger en de waarde gaat sneller omhoog. Binnen een paar jaar heb je het geld al terug door waardestijging.

Bouwen van serres kan steeds goedkoper en sneller door vooruitgang in de technologie dat gebruikt wordt voor het bouwen ervan. Hier speelt automatisering een rol en de machines dat gebruik worden zijn steeds geavanceerder. Sommige machines zijn tegenwoordig meer een robot dan wat anders. Zo kunnen sommige onderdelen al gebouwd worden tegenwoordig zonder mensen en in de toekomst gaat dit nog verder. De manier waarop we over twintig jaar bouwen zou een persoon van nu niet eens meer herkennen. Net zoals iemand van twintig jaar geleden verbaast zou zijn over de vooruitgang in technologie van nu.