Net Whizz
Image default
Aanbiedingen

Meisjes en paarden horen bij elkaar

Meisjes en paarden horen bij elkaar

 

Waarom houden meisjes van paarden?

Het is heel bijzonder, welk meisje je ook tegenkomt, bijna allemaal geven ze aan dat een paard hun lievelingsdier is. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Er zijn zelfs meiden die bang zijn voor deze dieren. En natuurlijk zijn er jongens die dol zijn op deze edele dieren. Het is echter niet voor niets dat meisjes speelgoed regelmatig met paarden te maken heeft. Deze liefde is gewoonweg algemeen bekend. Wellicht is het ook de droom van jouw dochter om op paardrijles te gaan. En dan nog liever: een eigen paard. Maar ja, bruun moet het wel kunnen trekken. Alles wat met paarden te maken heeft is nu niet direct heel goedkoop. Gelukkig is er genoeg speelgoed wat zeker ook jouw meisje blij zal maken.

Een paard om op te rijden als favoriet meisjes speelgoed

Is jouw dochter of kleindochter minimaal 10 kilo en minder dan 40 kilo, dan is een Animal Riding Pony Small erg leuk meisjes speelgoed. Het is vooral bedoeld voor paardenliefhebbers die ergens tussen de 3 en de 5 jaar in zitten. De bewegingen die je op een echt paard maakt, maak je ook op dit speelgoed. Het kan daarom zelfs een goede voorbereiding op echte paardrijles zijn. Ondertussen ontwikkelt je kindje direct de motoriek en wordt het uithoudingsvermogen vergroot. Het paard beweegt echt. Het gaat vooruit, maar het is ook zo te besturen dat het naar links of rechts gaat. Het is dan ook niet voor niets dat dit meisjes speelgoed bij heel wat dametjes op het verlanglijstje staat.

Meisjes speelgoed voor de echte paardenfans

Blijkt jouw dochter ook als ze groter is onverminderd fan van paarden te zijn, dan is dit leuke speelgoedpaard er ook in een grotere maat. Is jouw kind echt een verzamelaar van feiten, dan is een kaartspel met allerlei weetjes over paarden een leuk cadeau.

https://www.trendyspeelgoed.nl/