Net Whizz
Image default
Aanbiedingen

Brandweer schoenen voor professionals

Ansell handschoenen en brandwerende laarzen bij Nijhof Safety

Bekend met de handschoenen van Ansell? Zo niet, maak dan kennis met de marktleider als het gaat om beschermingsmiddelen voor handen. Met continu innovatie in pasvorm en veiligheid zijn dit de beste persoonlijke beschermingshandschoenen die je kunt hebben. En zijn direct te bestellen in de online shop van nijhofsafety.nl. Nijhof Safety heeft voor ieder specialisme de juiste beschermende handschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo zijn de handschoenen van Ansell geschikt in de auto-industrie, de metaalsector, de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie. Bekijk ons aanbod in PBM en bestel direct online.

Niet zomaar beschermende handschoenen

Bij Ansell staat innovatie hoog op de agenda. Daarom zul je kenmerkende aspecten terugvinden bij Ansell handschoenen die je niet gauw elders vindt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De beschermingshandschoen zijn fijn afgewerkt, met o.a. handpalm van nitrilschuim;
  • Handschoenen hebben meer grip in een droge omgeving, dit houdt handen fris en droog;
  • Naadloze onderlaag van nylon en Spandex wat het gevoel geeft dat je met blote handen werkt;.
  • Zeer bestendig tegen wrijving, ideaal voor precisiewerk en hantering.

Tip: handschoenen en gebruik bij Covid-19

Sinds de uitbraak van het Covid-19 virus hebben diverse organisaties en fabrikanten nuttige informatie verspreid hoe je het beste kunt omgaan met mondmaskers, werkhandschoenen en wegwerphandschoenen om verspreiding van het virus kunt tegengaan. Ansell heeft op een hun website diverse tips en handleidingen geplaatst over het correct reinigen, ontsmetten, wassen en afdoen van mechanische handschoenen en mouwen. In combinatie met een uitgebreid COVID-19-gevarenanalyse- en controleplan, verminderen deze tips het risico op blootstelling aan het coronavirus voor dragers van persoonlijke beschermingsmateriaal aanzienlijk.

Als belangrijkste tip wordt meegegeven: Was je handen voor tenminste 20 seconden met zeep en water na het afdoen van je handschoenen!.

Meer tips zijn te vinden op de website van Ansell.

Granqvists: de beste brandwerende handschoenen van Europa

Aanvullend op de handschoenen van Ansell, die vooral geschikt zijn in de chemie, metaalsector en farmaceutische industrie, kun je bij Nijhof safety ook terecht voor brandwerende handschoenen van het merk Granqvists.

Granqvists is een Zweeds bedrijf dat sinds 1984 handschoenen produceert op Europese bodem, vanuit hun eigen fabriek in Polen. Hier werken reeds 300 vaste medewerkers en er worden jaarlijks 250.000 paar geproduceerd. De handschoenen van Granqvists zijn van uitermate hoge kwaliteit en behoren tot de meest geavanceerde hittebestendige handschoen die bestand zijn tegen extreme temperaturen. Dankzij de samenstelling van buitengewone materiaal bieden deze handschoenen een vlamvertragende werking. Je vindt ze in onze webshop onder de categorie ‘PBM’.

Haix brandweerlaarzen en schoenen

Aanvullend op de handschoenen kun je ook bij ons terecht voor de volledige nieuwe Haix brandwerende schoenen voor brandweerlieden. Je vindt uitsluitend het beste op de markt met schoenen die voorzien zijn van state of the art veiligheidstechnieken. Niet voor niets dat de professionele brandweer al jaren kiest voor Haix!

https://www.nijhofsafety.nl/