Wil je reageren op een mechanical engineer, assistent accountant of systeembeheer vacature? Of liggen een van de .Net vacatures meer in jouw straatje? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen! Nadat je op een van de vacatures hebt gesolliciteerd, gaat het team voor jou afstemmen en matchen. Een passende vacature wordt voorgesteld én het team van WR regelt jouw sollicitatiegesprek. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het aanbod aan vacatures te bekijken en contact op te nemen. Met 28 jaar ervaring en 97% tevreden sollicitatiegesprekken is de kans groot dat jij binnenkort aan de slag gaat!

Waar in Nederland vervul jij het liefste een vacature als bijvoorbeeld mechanical engineer?

Het liefst vind je een baan dicht bij jouw woonplaats. Daarom filter je op de website van WR eenvoudig op de regio waarin je aan de slag wilt. Ben jij gespecialiseerd in een vak en wil je deze kennis graag overdragen binnen een bedrijf? In dat geval kan een vacature, zoals mechanical engineer, assistent accountant of systeembeheer, interessant voor je zijn. Ligt jouw specialisatie op het gebied van Web, Cloud of ICT? En sluiten PHP Developer, Back-end of .Net vacatures naadloos aan op jouw interessegebied? Ook dan is het interessant om een kijkje te nemen in het vacature-aanbod van WR. Waar in Nederland ga jij het liefste fulltime aan de slag?

Krijg een vaste recruiter zodra je solliciteert op een vacature als assistent accountant

Bij WR krijg je altijd een vaste recruiter toegewezen. Deze recruiter is gespecialiseerd in het bedrijf waar jij het liefst gaat werken. Lijkt een vacature als assistent accountant, mechanical engineer of binnen systeembeheer jou wel wat? Of wil je liever solliciteren op .Net vacatures? In dat geval zit je bij WR op de juiste plek. Dit bedrijf selecteert jou op basis van jouw deskundigheid en capaciteiten. Hierdoor weet je zeker dat de vacature perfect aansluit bij wat je kan en wil. Geïnteresseerd? Contact opnemen doe je binnen een paar muisklikken!