Close

Een stuk aangenamer en veiliger thuiskomen met opritverwarming

Zijn uw autoruiten ook iedere keer wanneer het vriest in Nederland bevroren? Komt u hierdoor soms te laat op het werk? Kunt u nagaan wanneer de hele oprit voor uw huis is bedekt met sneeuw en ijs. Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!

Met een expert voor uw opritverwarming komt u nooit van een koude kermis thuis

Een koude oprit is verleden tijd. Dat is het geval, wanneer u kiest voor opritverwarming van Heating Group International. Waarom? Dat is een vrij technisch verhaal. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

Tegenwoordig zijn we steeds meer bezig met zaken als energie en andere milieu-gerelateerde kwesties. Natuurlijk is de kostenbesparing mooi meegenomen, maar we doen dit vooral omdat we steeds meer onze eigen verantwoordelijkheid beginnen in te zien. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

© 2019 Net Whizz | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.