Net Whizz
Image default
Zakelijk

Secuur je personeel uitbetalen doe je zo

Al je Salarisadministratie en HR-administratie onder een dak vestigen? Dat kan binnen Nmbrs. Wij lichten de functie uitbetalen op basis van gewerkte uren in deze blog verder toe.

 

Nmbrs koppelen met Keeping

Je kunt je urenregistratie nmbrs gemakkelijk regelen omdat beide programma’s zo goed samenwerken. Medewerkers die binnen Nmbrs staan aangevinkt om uitbetaald te worden op basis van hun salaris kunnen zo gemakkelijk gekoppeld worden aan de gegevens binnen Keeping. De salarisadministratiesoftware van Nmbrs kan gemakkelijk aan de software van Keeping gekoppeld worden. De instellingen van Keeping kunnen dan gebruikt worden om de juiste personen binnen de organisatie in Nmbrs erbij te pakken. Zo wordt het bijhouden van de uren van werknemers en het uitbetalen van het loon gemakkelijk aan elkaar gekoppeld.

Loonstrookjes kunnen ook binnen Nmbrs gegenereerd en verzonden worden. Zo zit je niet met verdere romsl Vervolgen matchen we deze personen op basis van de namen aan elkaar. Zo zie je welke teamleden uitbetaald kunnen worden voor welke periode en voor hoeveel gewerkte uren. Daarna ga je in een paar klikken door naar je Nmbrs-omgeving waar je een loonstrook kan genereren en verzenden.

 

https://keeping.nl/urenregistratie-integratie-voor-salarisadministratie/nmbrs