Net Whizz
Image default
Woningen

Een nieuw, modern kantoor opent kansen voor onze klanten om kopen en verkopen van onroerend goed.Een nieuw, modern kantoor opent kansen voor onze klanten om appartementen, huizen, grond, commercieel onroerend goed op het grondgebied te kopen en verkopen. Een team van professionals helpt u dit zo snel en voordelig mogelijk te doen.
Ons kantoor stelt klanten in staat om het probleem van het kopen en verkopen van onroerend goed in verschillende delen van hetzelfde traditioneel betrouwbare bedrijf op te lossen.
Voor de klanten van het schiereiland is dit het plaatsen van vastgoedobjecten op populaire sites.
Alle medewerkers, ongeacht hun ervaring, worden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid. Onze gekwalificeerde advocaat helpt u bij het oplossen van elk vraagstuk dat voor u van belang is op het gebied van onroerend goed.
Het bureau levert ook kadastrale diensten: opstellen van een technisch plan, vertrek van een ingenieur, kadastrale registratie.
Ons bedrijf is een van de oudste bedrijven op de vastgoedmarkt. Momenteel zijn we een groot federaal netwerk in de vastgoedsector, met meer dan 100 kantoren. door de jaren heen hebben we een positieve reputatie opgebouwd bij tienduizenden klanten uit verschillende regio’s; dit is een zelfverzekerde sociale missie en waarden die iedereen na aan het hart liggen.

 

Appartement te huur

 

{{externalimage}}

https://be.propenda.com/