Net Whizz
Image default
Woningen

De medewerkers van ons bedrijf zijn ervaren adviseurs op verschillende gebieden van onroerend goed.Het bedrijf is tegenwoordig het grootste makelaarskantoor. In de tijd van gewetensvol en volhardend werk hebben we niet alleen het vertrouwen gewonnen van een groot aantal opdrachtgevers, maar ook ons ​​scala aan competenties uitgebreid en ruime ervaring opgedaan.
De medewerkers van ons bedrijf zijn ervaren adviseurs op verschillende gebieden van onroerend goed. Wij adviseren ontwikkelaars, eigenaren en gebruikers van onroerend goed vakkundig over zaken als: – het kopen, verkopen of verhuren van onroerend goed; – aantrekken van investeringen; – marktonderzoek;
We voldoen aan zakelijke normen en bouwen beschaafde relaties op in de servicemarkt. Onze ervaring stelt ons in staat om op professioneel niveau te werken met soorten objecten als een nieuw gebouw, een afgewerkt appartement, een landhuis, een cottage, maar ook commercieel onroerend goed en een herenhuis. De diensten van onze makelaars omvatten alle aspecten van de transacties die door onze klanten worden gedaan. We besteden veel aandacht aan de juridische bescherming van de consument, daarom garanderen we openheid van informatie over de kosten van alle werkzaamheden.
Ons bedrijf voert alle transacties met onroerend goed uit. Wij vervullen de droom met garantie!
– het kopen van onroerend goed op de secundaire / primaire markt
– turnkey bouwen van huizen
– juridische ondersteuning van begin tot eind
– huur van elk type onroerend goed
Verspil geen tijd en geld! Neem contact met ons op!

 

 

 

Huis te koop

 

https://be.propenda.com/