Mobiele VoIP is een veel voorkomende term bij het verwijzen naar softwaretelefoon-apps die u op smartphones kunt installeren. In de zakelijke wereld betekent dit dat u uw professionele telefoon onderweg kunt nemen. Bekijk deze video voor meer informatie.

In wezen wordt uw mobiele telefoon uw kantooruitbreiding, geeft u de beller-ID van uw bedrijf weer bij uitgaande gesprekken en kunt u genieten van functies zoals extensies voor nummers kiezen en meer.

 

Mobiele VoIP-prestaties

Hoewel de meeste mobiele VoIP-apps geweldig zijn voor het maken en ontvangen van oproepen, kunnen maar heel weinig of geen functies van een bureautelefoon uitvoeren. Bovendien zijn de prestaties sterk afhankelijk van de mobiele softphone die u kiest en uw Wi-Fi- of 4G LTE-netwerk. We suggereren deze oplossing niet als een totale vervanging voor uw bureautelefoon.

 

Hoe kan ik Mobile VoIP laten werken met SIP?

Gelukkig is het ongelooflijk eenvoudig. Binnen enkele minuten kunt u genieten van de vrijheid om te bellen en gebeld te worden alsof u bijna overal aan uw bureau zit!

  • Download een compatibele mobiele soft-phone-app op uw mobiele telefoon.
  • Voer uw SIP-inloggegevens in.
  • Begin met het plaatsen en ontvangen van oproepen. Dat is het!

 

Mobiele VoIP-functies

De specifieke functies die u bij een mobiele softphone krijgt, zijn ook afhankelijk van de app die u gebruikt. Hier zijn de algemene voordelen waar u van kunt profiteren met een mobiele VoIP oplossing:

  • Maak en ontvang oproepen zonder uw mobiele minuten te gebruiken
  • Geef uw bedrijfs-ID weer bij uitgaande oproepen, waarbij uw persoonlijke nummer privé blijft
  • Bellen en gebeld worden via wifi en uw 3G-netwerk
  • Extensie-naar-extensie kiezen
https://www.speakup.nl/diensten/speakup-mobiel/
Categories:Telefonie
Published on :Posted on