Close

Hoe VoIP aanbieders de bereikbaarheid van uw bedrijf vergroten

Er is de laatste tijd veel te doen om VoIP, maar wat is het nu eigenlijk? En belangrijker nog, wat heeft u eraan binnen uw bedrijf? U kunt met een vaste VoIP telefooncentrale overzichtelijker werken én u bespaart ook nog eens kosten. Uw medewerkers werken voortaan met één soort netwerk; vast of mobiel. U kunt namelijk eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel en andersom. Wilt u van deze voordelen profiteren en een besparing doen van zo’n 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen? Een intelligent IP-netwerk ervaren dat op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen wordt gehost? Kies op het gebied van VoIP aanbieders dan voor Lilytel. 

Een specialist binnen de VoIP aanbieders: innovatief en betrouwbaar

We ontwikkelen de techniek steeds verder en de toepassingsmogelijkheden voor nieuwe uitvindingen worden steeds groter. VoIP is hier een goed voorbeeld van. De afgesproken faciliteiten zijn op het juiste tijdstip beschikbaar, wat voor u de nodige duidelijkheid schept. Bij lang niet alle VoIP aanbieders heeft u één aanspreekpunt. Bij Lilytel wel. Uw vragen, wijzigingen en/of problemen worden snel verwerkt door een vaste accountmanager. U staat niet minutenlang in de wacht of wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar u krijgt direct iemand aan de telefoon. Door deze korte communicatielijnen heeft u de garantie dat uw vragen direct worden beantwoord en aanpassingen worden doorgevoerd.

U ervaart vele voordelen zodra u voor de specialist binnen VoIP aanbieders gaat

Wat is voor uw bedrijf het voordeel van VoIP? Anders gezegd, naar welke voordelen bent u op zoek, wil het de moeite zijn om over te stappen? Ten eerste is het financieel erg aantrekkelijk om over te gaan op Hosted VoIP. U bespaart vele kosten van zakelijk belverkeer een abonnementskosten. U heeft namelijk alleen vaste maandlasten, gebaseerd op de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers die werkzaam zijn binnen uw organisatie. Daarnaast zijn uw medewerkers beter bereikbaar en kunnen uw medewerkers, indien gewenst, eenvoudig verhuizen van werkplek. Dit omdat de telefoontoestellen niet aan een centrale verbonden zijn en hierdoor niet werkplekafhankelijk meer zijn. Twijfel niet langer meer en ga voor de expert binnen de VoIP aanbieders!

© 2019 Net Whizz | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.