Net Whizz
Image default
Telefonie

Goedkoop iPhone 6 hoesje

Momenteel ben ik op zoek naar een goedkoop iPhone 6 hoesje. Aangezien het toestel al flinke kosten met zich mee brengt, ben ik van plan om zo veel mogelijk te besparen op het hoesje.

Goedkoop iPhone 6 hoesje uit China

In mijn vriendengroep zitten mensen die voor een goedkoop iPhone 6 hoesje bestellen in China. Blijkbaar zijn er websites waar de prijzen enorm laag zijn. Volgens mij heb ik ze wel eens horen zeggen dat ze voor minder dan twee euro hoesjes hebben gekocht op webshops uit China. Echter vraag ik me wel af of dat betrouwbaar is. In het verleden heb ik vaker producten besteld uit het buitenland, onder andere uit de VS, maar vervolgens heb ik het nooit binnen gekregen. Of de douane onderschept de levering en dan komen er enorme importkosten bij kijken. Ik heb dus geen goede ervaringen met producten uit het buitenland.

Oneerlijke concurrentie

Toch schijnen heel veel mensen een goedkoop iPhone 6 hoesje te bestellen op Chinese webshops. De webshops blijken heel veel goedkope producten te hebben, waardoor voor 20 euro gemakkelijk 10 of meer producten kunt bestellen die in Nederland veel duurder zijn. In dat opzicht snap ik ook wel dat veel mensen het doen, het is het wel waard om het risico te lopen dat het niet aankomt. Toch is het wel oneerlijke concurrentie ten opzichte van de producten in Nederland. Een cover voor een smartphone kan in Nederland nou eenmaal niet tegen de prijzen geproduceerd worden zoals die in China zijn. Vandaar dat de Nederlandse producten hierdoor veel klanten mislopen.

Betrouwbaarheid

Ik ben zeker niet overtuigd van de betrouwbaarheid van dergelijke webshops, want de lage kosten moeten ergens door gecompenseerd worden. Vandaar dat ik wel van plan ben om de Nederlandse economie te stimuleren en een goedkoop iPhone 6 hoesje te bestellen bij een Nederlandse webshop. Dat geeft mij toch een betrouwbaarder gevoel, tevens zijn ook de hoesjes in Nederland ook niet zo heel duur meer.

 

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes