Net Whizz
Image default
Internet marketing

Voordelig van het gas af? Zo makkelijk kan het zijn!

Voordelig van het gas af? Zo makkelijk kan het zijn!

Het is tijd. Tijd om over te stappen van gas naar elektrisch.

Voor het koken, voor het verwarmen van je huis, maar ook om gebruik te maken van warm water. Dat doe je dus met een elektrische boiler.

En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. En ook niet veel te kosten.

Neem nou de elektrische ketels van DAT. Deze elektrische boilers zijn zeer scherp geprijst, energiezuinig en nog mooi om te zien ook. 

Op de website van elektrischeboiler.eu vonden wij 3 verschillende modellen. Allen gemaakt in de EU, met hoogwaardig materiaal en voorzien van de nieuwste technieken.

Zo hebben ze bij de fabriek van DAT nagedacht over hoe het water in de ketel langer warm kan blijven. Simpel. Ze maken gebruik van het allernieuwste soort poyurethaan foam, en die laag is lekker dik. Dat maakt de elektrische boiler weliswaar iets zwaarder, maar dat ‘weegt’ niet op tegen het grote voordeel van de energiekosten die je ermee bespaart.

Er zijn ronde modellen te verkrijgen, maar ook mooi uitziende strak gelijnde, platte modellen, deze elektrische boilers zijn slechts 28 cm diep. Passen vaak al in een keukenkastje, maar zien er zo strak uit dat ze ook heel makkelijk in het zicht gehangen kunnen worden.

De DAT fabriek gaat er prat op dat ze alleen kwaliteits producten maken. Niet zo verwonderlijk zoveel zelfvertrouwen, de fabriek bestaat immers al meer dan 75 jaar. Dus ze zullen het onderhand wel weten.

De elektrische ketels van DAT hebben allemaal een energielabel A of B.

En de DAT-Aparici Eco Smart meet zelfs de eerste 7 dagen het verbruik en kan zichzelf vervolgens aan de hand daarvan programmeren op een zo gunstig mogelijk verbruik.

Bij de DAT- Aparici eficiente kan je weer, ook heel handig, (vooral op campings of zomerhuisjes waar niet altijd voldoende stroom is) kiezen voor een 800, 1200 of 2000 Watt. 

Dan is er ook nog de DAT Nofer Quality -Pro. Zeer voordelig in de aanschaf en standaard geleverd met een 1500 Watt element voor een snelle opwarming en die dikke plyurethane coating, handig als u bijvoorbeeld dag/nachtstroom heeft.

Voor alle informatie over deze en nog veel meer andere elektrische boilers van 10 tot wel 1000 liter kunt u terecht op de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/