Lekker ontbijten, genieten van een heerlijke lunch of een gezellige avond dineren met vrienden? Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.

Bij een restaurant in Oss gaat er een nieuwe wereld open voor elke bierliefhebber

Een dubbel of een tripel? Of ga je voor een heel ander speciaalbiertje? Een liefhebber van bier zal zich zeker niet vervelen in het juiste restaurant. Ga eens langs bij restaurant De Nieuwe Wereld in Oss. Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50? Je kunt eenvoudig je tafel online reserveren.

Van maandag tot zondag genieten van het leven in een restaurant in Oss

Steeds vaker gaan mensen doordeweeks naar een restaurant. Uit eten gaan is al lang niet meer iets voor enkel het weekend. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden of collega’s, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje!

Categories:Horeca
Published on :Posted on