Net Whizz
Image default
Financieel

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

wanneer u een internet aankoop gedaan heeft maar er wordt helemaalniets geleverd. Dat kunt u dus door een incassobureau voor particulieren doen laten incasseren. Heden ten dage wordt veel via internet aangeschaft. Afrekenen moet je meestal via iDeal, maar wat als er dan helemaal niets geleverd wordt? Als een webwinkel dan niet meer thuis geeft, is er een groot probleem. Dat is natuurlijk niet de juiste manier. Krijg je je geld van de aankoop niet terug? Een particuliere incasso is dan uiteraard een mogelijkheid.

Hoe alles in zijn werk gaat

We sturen uw debiteur een eerste verzoek. We maken kenbaar wat er dan allemaal betaald moet worden. Met uw debiteur kan wellicht nog een betalingsregeling overeegekomen worden. Dit is een juiste oplossing voor alle partijen. Naar de rechter gaan, kost veel. Het griffierecht is de laatste jaren vrij hard om hoog gegaan. Om een dure procedure te voorkomen kan bijvoorbeeld via een betalingsregeling voldaan worden. Wel moet de betalingsregeling dan systematisch door debiteur nagekomen nageleefd worden.

Gratis uw vordering indienen

Er moet heel snel gehandeld worden. Dat er niet voldaan wordt, kan diverse oorzaken hebben. Dat uw debiteur bankroet gaat is een van de mogelijkheden. Bij een faillissement houdt het gewoon helemaal op. Een toezichthouder neemt dan alles over. De bank gaat voor en voor de meeste crediteuren blijft meestal niets over. Een incassobureau voor particulieren kunt u dus meestal het beste zo snel mogelijk inschakelen. Ga daarom snel naar www.billincasso.nl Een klanten  account aanmaken en uw opdracht indienen is voldoende.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html